|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δε γνωρίζω τι χώρος υπάρχει στη διάθεση σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις.
Τα χελωνοενυδρεία πέρα από την φίλτρανση δεν κοστίζουν και πολύ οπότε όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Αν έχεις σκοπό να τις κρατήσεις δε γίνετε να ασχολείσαι και κάθε χρόνο με αυτό. Αν είχες χώρο δε θα ήταν καθόλου άσχημα να φτιάξεις ενυδρείο 100χ100χ50 ή έστω 100χ80χ50 και να το γεμίσεις περίπου στους 30 πόντους. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιου είδους εξέδρα ωστε να βγαίνουν όποτε το έχουν ανάγκη και γι αυτό καλά θα είναι να αφήσεις αυτούς τους 20 πόντους ως ασφάλεια. Συνηθίζουν να βγαίνουν από το ενυδρείο αν έχουν πρόσβαση (το έχω πάθει στο παρελθόν, γι αυτό σου το λέω). Όσον αφορά το φίλτρο θα σου πω ότι όσο μεγάλο και να πάρεις ποτέ δε θα σου είναι αρκετό ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή για χελώνες γλυκού νερου. | snappingturtle | ¶λλα ζώα | 8 | 07-06-12 16:27 |
Ο πρώτος μου επιτραπέζιος καταρράκτης | pani | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-11-11 18:16 |
Οι χελώνες μου | TolisT | ¶λλα ζώα | 56 | 09-05-11 13:44 |
ΜΟΣ - καταρράκτης | in the pond | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 13-08-10 14:39 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |