|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Goldfishprincess, θα κανω μερικες παρατηρησεις και μετα μπορειτε να συνεχισετε την κουβεντα σας.
Για αρχη, οταν φευγουμε απο το σπιτι δεν κουβαλαμε και τα ενυδρεια μας μαζι μας ολοι οι υπολοιποι, αλλα φροντιζουμε να εχουμε κανει ηδη τις καταλληλες κινησεις, ωστε να μη "καει" στην πολη, οπως λες. Αυτο μπορεις να το ψαξεις, αν θελεις. Η μοναδικη συμβουλη που εχω να σου δωσω παρακολουθωντας τα δυο θεματα σου, ειναι να προσπαθησεις να ακουσεις καποιους εμπειροτερους που ξοδευουν το χρονο τους, προσπαθωντας να σε βαλουν σε ενα σωστο τροπο σκεψης και διαβασματος, παρα να διατηρεις ενα "υφακι", κατα τη γνωμη μου, παντα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα ετσι μου φαινεται. Αν θελεις να ακουσεις και να ψαξεις καποια πραγματα, εδω ειμαστε. Αλλα να ριχνεις και μια ματια σε αυτα που σου γραφουν ολοι, παρα να νομιζεις οτι κανεις το σωστο. Γιατι απλα δεν το κανεις. Υ.Γ. Τα χρυσοψαρα δε ζουν στα 30 λιτρα. Αν θελεις να τα εχεις για κανενα χρονο το πολυ, ζουν. Αν θελεις να τα εχεις για καμια 30αρια χρονια που μπορουν να ζησουν, θελουν λιτρα και σωστη φροντιδα. Καλη συνεχεια απο εμενα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε όσα ήδη έγραψα γιατι στο τέλος θα γίνω γραφικός
![]() Οποίος έχει διάθεση, ψάχνει μόνος του και στη συνέχεια ρωτάει για να μάθει ![]() Οποίος νομίζει πως τα ξέρει όλα, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του ![]() Νομίζω πως έχουν ήδη απαντηθεί όλα σε δυο διαφορετικά θέματα και περισσότερες απο μια φορές Αν θες τα διαβάζεις αν δεν θες μην τα λαμβανεις υπόψη +1000 στο ποστ του Θοδωρη! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |