|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Xαιρομαι που ανοιχτηκε αυτο το θεμα και μου δινεται και εμενα αυτη η
ευκαιρια να πω δυο λογια. Το αν οι reefαδες ειναι λιγο σνομπ,η εχουν ενα αισθημα ανωτεροτητας αυτο δεν με ενοχλει καθολου ουτε ειναι επι του παροντος ![]() το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι σε παλιοτερα post που εχω στειλη και εγω δεν εχουν απαντηθη καποια πραγματα με αποτελεσμα να απαγοητευτω και να μην κανω αλλες ερωτησεις ![]() επισης να αναφερω οτι γραφτηκα στον συλλογο σχετικα τελευταια, εχω ερθει στις τελευταιες τεσσερις συγκεντρωσεις,και ψαχνω με το κυαλι να βρω καποιον να μιλησω για reef ειτε επειδη δεν υπαρχει καποιος ειτε επειδη εχουν γινει τα γνωστα πηγαδακια οποτε ειναι και λιγο δυσκολο να μπεις ![]() και τελος να αναφερω οτι περιμενω εδω και κανα μηνα τηλεφωνο απο πολυ γνωστο ατομο του board για να μου δειξη το ενυδρειο του και να μου λυθουν πολλες αποριες και για το δικο μου set up ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|