|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τιποτα απο θαλασσινα θα σου απαντησουν πιο καταλληλοι.
αυτο που βλεπω ειναι ομως οτι το τραπεζακι σου δε φενεται καθολου σταθερο συν οτι εχεις απο κατω τραπεζομαντηλο.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρή άποψη.
Από ότι έχω διαβάσει το θαλασσινό θέλει λίτρα επομένως άσο περισσότερα λίτρα εξοικονομήσεις τόσο το καλύτερο . άποψη μου και ιδέα, εγώ θα άνοιγα τρύπα στο μικρό ενυδρείο για υπερχείλιση θα έβαζα τα υλικά μου και θα το σήκωνα πιο ψιλά να δουλέψει σαν φίλτρο overflow και το νερό θα το έστελνα με ένα εσωτερικό φίλτρο και από την υπερχείλιση να επέστρεφε .έχει θετικά ότι κερδίζεις λίτρα και στης διακοπές ρεύματος δεν ανησυχείς τόσο….. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά από την αρχή θέλω help. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 18-08-10 20:45 |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Θάλλασα μου τα κάνανε... | george140 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 01-09-06 12:54 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |