|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τροπο μετρησης δεν εχω (θα φτιαξω κατι σε diy) το δυσκολο ειναι να ρυθμισω τον αριθμο φυσαλιδων που θελω... ...σπανε σιγουρα...αν πιεσω το σωληνακι και βγουν 2-3 μαζι το φιλτρακι τις στελνει μεχρι τη μεση του ενυδρειου σε μορφη καπνου!! εχω φτιαξει αυτο το "συστημα" πανω απο 10 μερες τωρα εχω δει διαφορά στα φυτα μου..και ισως το περλινγκ που για πρωτη φορα βλεπω στη moss να ειναι αποδειξη οτι το "συστημα" δουλευει..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό και εσωτερικό Φιλτρο ΜΑΖΙ! | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-12-09 15:51 |
Υλικά για εσωτερικό φιλτρο Eheim aquaball 2212 | greg84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-01-09 01:34 |
εσωτερικό και εξωτερικό φιλτρο? | Leman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-01-07 15:48 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Microworms - Απλή ερώτηση | apollon | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 16-07-03 23:10 |