|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:30x30x35 Όγκος: Κατηγορία:γαριδαδικο με ψαρακια Φυτά:egeria densa,java moss,moss ball,Rotala rotundifolia,Staurogyne repens,Heteranthera zosterifolia,Hydrocotyle tripartita,Hygrophila polysperma Ψάρια / ¶λλα είδη:3 cpd(θα προσθεθουν αλλα 3),red cherry Διακοσμητικά υλικά:1 ριζα,βυθός:Nano Garnelenkies Sulawesi μαυρο,υπόστρωμα:Nano DeponitMix (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:9watt(θα βαλω αλλη μια 9watt ή 11 watt) Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:corner filter Θερμοστάτης:εσωτερικος θερμοστατης aquael 50 Λίπανση ![]() Παροχή CO2 ![]() Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):12.5 Αλλαγές νερού:30% την βδομαδα Θερμοκρασία:26-28 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: θα ηθελα να ευχαριστησω τον Skydiver και τον klipitiklopos για τα φυτα που μου εδωσαν |
|
||||
|
||||
![]()
μαρεσε το στησιμο σου! ποσο καιρο τρεχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι κύβοι είναι λατρεία!!!
Πολύ ωραίο το στήσιμο, τα φυτά και γενικά τα χρώματα, τα galaxy rasbora τα λατρεύω...τις τσερις το ίδιο...μια χαρά όλα! Το μοναδικό σχόλιο είναι η θερμοκρασία 28 για τα cpds ίσως είναι κάπως ψηλά! Για ψύξη τι έχεις κάνει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο στησιμο μπραβο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσει
![]() ![]() Τρεχει περιπου 9 μηνες χωρις κανενα προβλημα μονο με ενα θεματακι με BBA αλλα τωρα ολα οκ Στην θερμοκρασια τωρα μπορει να ειναι λιγο υψηλη θα κοιταξω να την χαμηλωσω Οσο για ψυξη δεν εχω κανει κατι διοτι βρησκεται σε δροσερο μερος |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο συγχαρητήρια το κυβακι σου ειναι πανεμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση σευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την κλαντοφορα τι την ηθελες ?
Χαθηκε να βάλεις μοςς ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο πολύ όμορφο το έχεις κάνεις. Μου αρέσει πολύ!!!
Συγχαρητήρια φιλαράκι!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και θα προσθεσω moss ,αλλα θελω να βαλω και αλλο φως για να βαλω καμια πιο ''δυσκολη'' moss οπως nano christmas,nano,peacock Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο στησιμο και πολυ ωραια ριζα Μπαβο σου...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε κανενα update?! φωτογραφικο κατα προτιμηση!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι μια χαρα
αλλα φωτογραφιες απο Σεπτρεμβρη επειδη βρισκομαι σε διακοπες και διοτι θα γινουν καποιες αλλαγες |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα τελευταιο update
γιατι το ενυδρειο θα πουληθει οπως ειναι ![]() συγγνωμη για τις φωτογραφιες που ειναι κουνημενες θα προσπαθυησω να βαλω το βραδυ πιο καλες επισης προστεθηκαν και αλλα φυτα (8 διαφορετικα ειδη υπαρχουν) και στην θεση των cpd μπηκαν 2 αρσενικα guppy ΥΓ θα ανοιξω αγγελια αλλα μεχρι να εγκριθει οποιος ενδοιαφεραται ας μου στειλει για τιμη θα συννενεηθουμε μιζα με το ενυδρειο θα δοθουν και αλλα πραγματακια |
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι καλυτερες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Να οι φωτο δεν μπηκαν πριν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα ενυδρειακι | fishme1 | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 8 | 18-12-10 20:45 |
Το ενυδρειακι μου!!!! :) | bassaris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 23-11-10 12:34 |
Το ενυδρειακι μου .... | stefanos1978 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 02-03-09 18:11 |
ενυδρειακι | tasinio | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 12-02-08 16:20 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |