|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια, μου αρεσει πολυ η λιμνη σου !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικα συμπληρωματα στο χωρο,μια μικρη αλλαγη στον καταρρακτη και περιμενουμε ν'ανθισουν ολα τα φυτα για ν'απολαυσουμε τις ημερες του καλοκαριου και τις νυχτες ......
εχουν γινει 2 παρτερακια,το ενα αριστερα απο την λιμνη και το 2ο μπροστα απο το σιδερο της σκαλας, εχω παρει φτερη και θα δειτε στις 2 τελευταιες φωτο πως ξεκιναει ν'ανοιγει το φυλλο,σαν σαλιγκαρος ειναι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα πραγματα! βαλε και καμια κοντινη τα ανθη της μανωλιας που μου αρεσουν πολυυυυ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο πεναει οκαιρος γινετε και πιο ομορφη
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, υπέροχη γωνιά.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω;; εχουμε ξεπερασει και τους κινεζους!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eίσαι καλλιτέχνης !!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε φιλε!!!Ζηλευω πραγματικα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() free picture hosting ![]() free picture hosting ![]() free picture hosting ![]() picture hosting ![]() image hosting sites ![]() photo upload ![]() upload pictures ![]() images το φιδακι της λιμνουλας ![]() online photo storage οι πονηρες λιβελουλες ![]() free picture hosting και μια νυχτερινη φωτο ![]() online photo storage |
|
|||
|
|||
![]()
......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η λιμνη τελεια!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη λιμνουλα εχεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια.
τωρα εχω και εναν νεο επισκεπτη,ενα σκατζοχοιρο,οταν βγαλω φωτο θα τις ανεβασω. |
|
||||
|
||||
![]()
τα Cyperus papyrus που έβαλες τα κλαδέματα ανάποδα έπιασαν ?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η λιμνη σου...!! το φιδακι τι ειναι ξερεις?
|
||||
|
||||
![]()
με το φιδακι τι θα κανεις ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Όχι δεν ξέρω.μου είπαν ότι είναι ακίνδυνο ------------------------- Το φιδακι το εχω πάρει από την λίμνη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIORGOSKARA : 06-07-13 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |