|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα φτιαξει ακριβως το ιδιο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31350 και το μονο προβλημα που θα εχεις ειναι τα φυτα σου που ειναι στο πισω τζαμι θα γυρουν κατα μπροστα (περιπου 10 με 15cm) και οτι χαμηλο εχεις μπροστα θα το σκεπαζουν και θα ζοριζεται τελικα τα εβγαλα και εκοψα το καπακι και περασα μονο 2 που μου κανουν τη δουλεια μου αν δεις στην δευτερη παρτιδα με τις φωτο εχω κοψει σωληνες pvc δυνωντας τους μια κληση για να χτυπαει πιο καλα την επιφανεια του νερου οταν το εφτιαξα το καλυτερο σχολιο που ειχα ηταν απο τον στρατηγο που μου ειπε να βαλω κανα δυο αγκυρες να μην πεταξει ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
ψυξη σε juwel record 600 στο καπακι DIY (μπακαλιστικη εκδοση) | pigasosaek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-06-12 02:59 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |