|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δυνατόν να μου φέρνεις σαν επιχείρημα το τί προτείνουν οι γκουρού
του reef ![]() εξοπλισμός του νέου χομπίστα με τον εξοπλισμό που έχουν όλοι αυτοί ![]() Αυτοί έχουν πολύ προηγμένο εξοπλισμό,χρησιμοποιούν πολύ πιό καλό και εμπλουτισμένο αλάτι από εμάς και έτσι δεν έχουν ανάγκη από πολλά πρόσθετα.Η διαφορά μας είναι ότι εσύ αναφέρεσαι σε πολύ καλά, σχεδόν ιδανικά εξοπλισμένα συστήματα ενώ εγώ αναφέρομαι σε απλά συστήματα και μάλιστα χωρίς calcium reactor. ![]() εσύ λές ότι χωρίς πρόσθετα όλα σου πάνε ρολόι έτσι και εγώ υποστηρίζω ότι με πρόσθετα μου πάνε όλα πολύ καλά ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |