|
||||
|
||||
![]()
Έχω ενα φυτεμένο 200lt και ένα μονομάχο. Θέλω να προσθέσω αλλον ένα, πιστεύετε οτι θα πάρχει πρόβλημα;
Temp: 27,5oC pH:6,8 Co2: Ναι Φωτισμός: 3Χ30watt T8 Συγκάτοικοι: 9 Καρδινάλιοι, 6 ροδόστομοι, 6 Ινδιανάκια, Red Cherry, 4 corydoras, Apple snails Με τους άλους συγκάτοικους δεν εχει ιδιαίτερο θέμα, αγριεύει σε όλους αλλά δεν γίνονται μάχες. |
|
|||
|
|||
![]()
2 μονομαχοι δεν μπαινουν στο ιδιο ενυδρειο... θα αλληλοσκοτωθουν ειδικα αν ειναι και οι δυο αρσενικοι..
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το βλεπω λιγο επιφοβο.ας περιμενουμε και πιο εμπειρους βεβαια για πιο σιγουρες απαντησεις
|
||||
|
||||
![]()
Θυλικό θέλω να βαλω... το έχει κανει κάποιος σε αυτά τα λίτρα ή το λετε by the book; Έχω δεί ζευγάρι με δίσους σε πολύ περισσοτερα λίτρα όμως... (
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι πυκονοφυτεμένο, μπορείς να έχεις συγκατοίκηση ζευγαριού
εδώ υπάρχει μέλος του φόρουμ σε 110λ με μόνιμη συγκατοίκηση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68831 ------------------------- εννοείται θα παρατηρείς και θα είσαι έτοιμος με κάποιο μικρό ενυδρείο για κάθε ενδεχόμενο, γιατί δεν έχουν όλα τα ζώα τον ίδιο χαρακτήρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 10-06-13 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παλια ειχα 1 αρσενικο με 4θυληκα σε 120αρι ενυδρειο εζησαν για χρονια μια χαρα......ετυχε μετα 1αρ με 5 θυληκα στο ιδιο και δεν μου αφησε ουτε μια ζωντανη.....οπως ετυχε να εχω βαλει σε 100 λτρα 1 αρσ με 2 θυλ......και μια μερα βρηκα μονο τα κοκαλα του...
ειναι το πως θα "κατσει" το ταιριαγμα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τώρα πρόσεξα οτι έχεις υψηλό ΡΗ για τα ψάρια σου. δεν το κοιτάς λιγάκι αυτό?
|
|||
|
|||
![]()
Το ph για τα ψάρια που έχεις είναι πανύψηλο...γτιάξε αυτό πρώτα και μέτα θα δόσεις στα ήδη ψάρια που έχεις,συν ότι νέο βάλεις καλύτερο περιβάλλον και σθνθήκες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 6,8 είναι ψηλά;;; Μηπως λέτε κάτι λάθος;;;
Υ.Γ. Συγνώμη αλλά είχα βάλει λάθος τιμή, το pH είναι 6,8 με pH Controller και όχι 7,8 που έγραφα... έχω κάνει edit το αρχικό ποστ... Στο ενυδρείο παίζουν όλα τα κομφόρτ, συχνές αλλαγές, timers, pemp+pH controllers, ποικιλία τροφών, βλάστηση, ξυλαράκια και ενα καλοσυντηρρημένο Fluval 405. Μόνο μασάζ δεν τους κάνω ναούμε ![]() Τελος πάντων πάω να πάρω μία θηλικιά και άμα παίξει ξήλο τη χαρίζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
7,8 γράφεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ βλέπω 7,8...μπορεί να ειχες κάνει λάθος
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το διορθωσες.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε παιδιά, το γράφω... το έκανα EDIT ... sorry ... η πραγματική τιμή είναι 6,8...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω που εχω αρσενικο,θυληκο μαζι σε φουλ φυτεμενο ειναι μια μια χαρα. και η συγκατοικιση κοντευει χρονο .ομως πρωτα εβαλα για 2 μηνες τον αρσενικο μονο να νιωσει το χωρο δικο του.
ακομα και οταν τα μετακομισα μετα στο ενυδρειο που ανεφερε η μαρια δεν υπηρξε προβλημα.η συμβιωση συνεχιζεται κανονικα. http://www.youtube.com/watch?v=rMKLVKlda4Y. edit ξεχασα να αναφερω οτι τη θυληκια την εβαλα νυχτα με απολυτο σκοταδι μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω που έχω αρσενικό με 3 κυρίες...σε 60λιτρο φουλ φυτεμένο, είναι επίσης μια χαρά!!!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64842&page=4 Τα λίτρα σου είναι παρα πολλά και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα από πλευράς συγκατοίκησης Edit : Σίγουρα ο κάθε μονομάχος έχει διαφορετικό χαρακτήρα...αλλά σε τόσα λίτρα...αν το έχεις φουλ φυτεμένο, θα υπάρχουν άπειρες κρυψώνες...για όλους!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τους μονομαχους ολα μπορει να συμβουν.
Απλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος αν κατι δεν παει καλα, πχ ενυδρειο/α καβαντζα ή προχειρο/α πλαστικο/α, μεχρι να δωθει/ουν σε καταλληλο/α ενυδρειο/α.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο 200lt | Anna10 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 04-01-13 14:09 |
Amazon - 200lt | nieous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 12-11-12 15:25 |
Bιοτοπικο Ν.Αμερικης (200lt) | vaspiou | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 01-01-12 14:17 |
επιλογη ψαριων στο 200lt | rookie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 28-10-10 00:08 |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |