|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
και λιγες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μονομαχαρος ωραιος ειναι αυτος?
![]() Να τον χαιρεσαι. Βαλε κανενα φυτο επιφανειας (κερατοφυλλο, pistia), θα παρουν τα πανω τους και τα φυτα και θα γινει ακομα πιο ωραιο.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε εχω πιστια και φακη. σε ευχαριστω. περιμενω κρυπτοκορινες, moss και λιγα ακομη πιστια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δικιο εχεις. Τοτε μια χαρα εισαι, θα μεγαλωσουν για να μην τον ενοχλει το φως.
|
|||
|
|||
![]()
και ακομη μια
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να βγουν καλύτερες οι φωτο βγάλε το φλας και άσε μόνο το φως του ενυδρείου με λιγο έως καθόλου φως στο δωμάτιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που το πετυχες αυτο το ψαρι?πανεμορφο
![]() λιγο με χαλαει το χαλικι που εχεις κατω,αλλα δεν ειναι ασχημο το ενυδρειο σου.ειδικα αν ειναι και το πρωτο ειναι σουπερ.που να δεις το πρωτο το δικο μου πως ητανε ![]() μενει να μετρησεις νιτρικα να δουμε πως πας απο στρωσιμο και ταισμα και θασαι οκ. αν μαλακωσεις και λιγο ακομα το νερο και το σκουρηνεις, θα δειξει πολυ πιο ομορφο και θα βοηθησεις και το ψαρι. αλλαγες οπως κανεις,30% καθε βδομαδα και προετοιμαζε το νερο σε ξεχωριστο δοχειο καλυτερα με φυλλα,τυρφη κλπ.και η αλλαγες αργα.οχι μπλουμ και μεσα ![]() θα προσθετα καμια κρυπτοκορινα στο βυθο γυρω απτο ξυλο και θα το σκουραινα αρκετα το νερο.κατα τα αλλα μαρεσει πολυ το ενυδρειο σου ![]() υ.γ βγαλε και καμια εστιασμενη το ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο ψαράκι φτου φτου να το χαίρεσαι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο μονομαχος σου και ωραιο και το περιβαλλον του.
Αν γεμισει με φυτα θα ειναι ακομα καλυτερα. Λιγο ασχημο μονο -για τα γουστα μου- το λευκο χαλικι, αλλα αν το καλυψεις με μπολικη μος θα δειχνει καλυτερο.
|
||||
|
||||
![]()
Αχ θα με τρελάνεις.....ο ψαρης είναι απ τους ομορφότερους μονομάχους που έχω δει....όσο για τα φυτά πλησιάζει ο καιρός............
![]() ![]() ![]() ![]() Σ ετοιμάζω 2 σακουλάρες!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω μαρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 05-06-13 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μην το σκεφτεσαι και πολυ,ξεκινα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα εχει επιπτωση στα φυτα αυτο; σε σχεση με το φωτισμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
εκει πρεπει ναχετε και σκληθρα(alder)οποτε ξεκινα και ψαχνε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μου nick ποιο θα ηταν το καταληλο χρωμα χαλικιου, για το επομενο που θα κανω, να βαλω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 05-06-13 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βαζεις τιποτα στα καλα καθουμενα ουτε καν εκχυλισμα
Για το κουκουναρακι σου λεει
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλος. το κουκουναρακι το εχω παραγγειλει απο ebay αλλα θα ψαξω και στο βουνο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι φυσικα μιλαω για το κουκουναρι του δεντρου κ οχι τιποταλλο.κακως δεν το εγραψα παραπανω,μη γινει κανα λαθος.στο ιδιο δεντρο,ενα κομματι του μπορει να ειναι ευεργετικο κ καποιο αλλο δηλητηριο.αρα θελει προσοχη.
ουτε μελαφιξ ουτε πιμαφιξ χρειαζεται να βαλεις χωρις λογο.προληπτικες θεραπειες δεν κανουμε.η καλυτερη προληψη ειναι οι σωστες συνθηκες,οι σωστες ρουτινες κ το σωστο ταισμα. τα υπολοιπα,αν και οταν χρειαστουν. κανε μια αναζητηση εδω μεσα με τιτλο "βιοτοποι betta imbellis".θα βρεις το θεμα με λινκς για βιοτοπους με διαφορα ειδη betta.(οχι μονο imbellis)κ θα δεις και φωτογραφιες.ψαξε το aquarticles καλα. |
|
|||
|
|||
![]()
ok φιλε αυτα θα προσπαθησω οσο μπορω να τα εχω και να τα τηρισω, εγω το ειπα μηπως ηταν καλυτερα για τον ψαρι. αλλα οκ μονο σταθερες παραμετρους ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γενικα ειναι θεμα γουστου, αλλα και τα ψαρια νοιωθουν πιο ανετα σε σκουρα χρωματα χαλικιου... Προσωπικα μου αρεσει ειτε το καφε ειτε το μαυρο (δεν εννοω βαμενο φυσικα αλλα καποια μαυρα υποστρωματα οπως το flurite που ειναι ειδικο κεραμικο παθητικο υποστρωμα ευεργετικο για τα φυτα) γενικα βεβαια βαζεις οτι θελεις, αλλα αυτο το ολολευκο ειναι καπως αχαρο
|
||||
|
||||
![]()
Με blackwater, οχι και τοσο
![]() Με σκουρα αμμο δεν θα φαινοταν τιποτα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οταν το κανω σκουρο το νερο θα ανεβασω φωτο προς το παρων ειμαι σε αναμονη για να ερθει το τεστ no3
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια πριν απο λιγο εκανα το τεστ no3 της serra και το αποτελεσμα ειναι 10
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |