|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να την καταπολεμησεις ριχνοντας οξυζενε πανω στην αλγη με την βοηθεια μιας συρριγγας ή με υπερδοσολογια seachem excel.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα το excel προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει για να πω με σιγουρια αν ειναι βλαβερη η υπερδοσολογια του για τις γαριδες.Το οξυζενε το εχω δοκιμασει 2-3 φορες με απολυτη επιτυχια και χωρις απωλειες σε red cherry(για αλλα ειδη παλι δεν εχω αποψη...)
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμοτερο ειναι να βγαλεις το ξυλο εκτος ενυδρειου και να κανεις αυτο που λεει ο Γιαννης!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτοο με το οξυζενε πως το κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν το κανείς μέσα στο ενυδρείο,ρίχνεις οξυζενέ πάνω στην άλγη με μια σύριγγα.Θα ρίχνεις κάθε μέρα μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.Εάν το βγάλεις το ξύλο τότε καθάρισε το και βραστο.Πάντως εγώ καμία φορά που βγαινει bba στο ξύλο που έχω,την καθαρίζω κατά την ώρα της αλλαγής με το λάστιχο που βγάζει το νερό,τριβοντας το πάνω στη άλγη.Ετσι την ρουφάει αμέσως και δεν μένει να αιωρείται μέσα στο ενυδρείο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια! | spitogatos13 | Bettas | 9 | 17-08-10 18:54 |
Βοήθεια με Co2 | panagiotis265 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-02-09 09:14 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |