|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο φιλε μου μπραβο.να τα χαιρεσαι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eρε ποζες.
Η επιστροφη του ασωτου ![]() Η καμερα ειναι βυθισμενη στο νερο? ![]() Δεν του αρεσει καθολου η βιοτοπικιλα ε? Εχουν γεννηθει κι εχουν μαθει σε ενυδρεια καθαρα και φυτεμενα με φουλ φωτα κλπ Στρεσαριστκαν με την αλλαγη περιβαλλοντος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ασωτος που αυτος εχει γινει σαν τον hulk.αμα βγει θα μας βαρεσει κιολας
![]() ναι μεσα στο νερο.τωρα τις εβγαλα ![]() σπυρο εχω παθει πλακα.ολο το απογευμα πανω απτη λιμνη το εβγαλα,μεχει πιασει η μεση μου ![]() αυτο για το οποιο χαιρομαι ιδιαιτερα ειναι οτι το "betta pond" δεν κυκλοφορει πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βιντεο υποβρυχιο τραβαει?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι διακοπές των μονομάχων
![]() αν έχεις τύχει διάβαινε!!! φτου φτου να τα χαίρεσαι! καλό καλοκαίρι
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ! κιεσυ καλο καλοκαιρι
![]() υ.γ. μενει να μπει λιγη σκουπα μολις τακτοποιησω λιγο τα φυτα στις τελικες θεσεις τους και μετα κοιταμε τι θα κανουμε για φωτισμο.αν και υπαρχουν κανα δυο ιδεες απο τωρα,αλλα δεν καιγομαι,αυτα σιγα σιγα ![]() σπυρο απτην ωρα που μπηκανε εχω δει πραγματα και συμπεριφορα που δεν τα εχω δει ποτε.η "άπλα" ειναι μεγαλη υποθεση... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργη το παρακολουθω απο την αρχή του το θεμα..το εχεις φτάσει σε καλό επιπεδο...αν κάποια στιγμη την ''κανεις'' προς τα κάτω για φύλλα και τα λοιπα... ,σου βάζω προκαταβολικά παραγγελία με alder
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- και μιας και ειναι σχετικο,βαζω το λινκ κ εδω ,για το θεμα με τους βιοτοπους Imbellis.τα λινκς εκει μεσα με βοηθησανε παρα πολυ. βιοτοποι betta imbellis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-06-13 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η φωτο απο το λινκ, θα εκανε και για πανω απο τη λιμνη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτος ο μονομαχος σε εναμιση χρονο ζωης τα εχει δει ολα. 10λιτρο 70λιτρο 500λιτρο λιμνη απογονους ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|