|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Που όμορφο το ενυδρειο σου φίλε μου. Εχουμε τα ίδια γούστα σε ψάρια και χρώματα. Κι εγω ήθελα να βάλω Ramirezi αλλα οι πιο έμπειροι μου έκοψαν τα φτερά λέγοντας μου ότι ειναι ευαίσθητα και δεν ειναι τα πλέον κατάλληλα για νέο ενυδρειο. Ετσι αποφάσισα να βάλω Apistogramma, εξίσου όμορφα. Καλή επιτυχία στη συνέχεια με ότι κάνεις από δώ και πέρα....125 λίτρα καθαρά φαντάζομαι ήθελες να γράψεις.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικο 125lt | twenty | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 22-05-13 16:37 |
Το δικο μου κοινωνικο | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 10-02-11 23:03 |
επιτελους κοινωνικο! | akiriazides | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-09-10 14:42 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |