|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν σε χαλαει στο ματι αυτο το κανεις με τις κοντρες , και βαζεις απο εξω πιχακια αλουμινίου,οπως εβαλες εσυ και δεν φαινεται τιποτα .
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου.
εβαλα μονο γωνιες αλουμινιου καθετα απο πανω μεχρι κατω και στις 4πλευρες του ενυδρειο εξω απο το ενυδρειο,αλλα δεν ειχα καθολου κοντρες απο μεσα, για να καλυψω οπως λες ,αλλα δεν αρεσει σε ολους αυτο που λεμε. τελος παντων ο φιλος απ οτι φαινεται αποφασισε πως θα το κανει οποτε....
|
|||
|
|||
![]()
Ξανα επαναφέρω το θέμα μου παιδιά,που στο καλό μπορώ να βρώ μαυρη σιλικόνη?
Το Σαββάτο το πρωί έφαγα την Αθηνάς και τζίφος,βρήκα μόνο μόα LOGO 1000 η οποία έληγε τον 9ο του 2013 και δεν την πήρα,βασικά δεν θυμόμουν αν έκανε για ενυδριακή χρήση,αν κάποιος χριστιανός ξέρει κάπου που να πουλάνε στην Αθήνα ας μου πεί. |
|
|||
|
|||
![]()
η logo 1000 κανει για ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ότι έγραφε ημ.ληξης 9/2013 μας πειράζει??
|
|
|||
|
|||
![]()
λογικα οχι, μεχρι τοτε μπορεις να την δουλεψεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος πιο έμπειρος αυτό ρε παιδιά να πάω να τη πάρω να τελειώνω και εγώ
![]() Και κάτι ακόμα,ασετόν για να καθαρίσω τα υπολείμματα σιλικόνης παίρνω από φαρμακείο ή κάνει αυτό που έχουν στα χρωματοπωλεία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ραγισμα σε πατο (επισκευή??) | ska13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 23-04-13 10:19 |
Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-03-08 13:47 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |