|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σε κανα δυο που εχω βγαλει μονο τα φυτα κοντινες,αν καποιος ξερει τις ονομασιες τους παρακαλω να μου τις πει!υποψιν,οτι χανει παρα πολυ στις φωτο!
![]() ξεκιναω απτο γεμισμα ![]() ![]() ![]() πρωτα μπηκαν οι ιακυνθοι ![]() ![]() με αυτα τα δυο φυτα επιφανειας ξετρελαθηκα!οποιος ξερει ονοματα πλιζ!θελω αναγνωριση! ![]() ![]() ![]() και μετα μπηκαν ολα τα υπολοιπα.με τα γλαστρακια παιδευτικα λιγο αλλα χαλαλι.μου αρεσει πολυ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το φυτακι μπροστα το φουντωτο μεση και δεξια ,ειναι το ελληνικο που δεν θυμαμαι το ονομα του.αν καποιος το ξερει και αυτο παρακαλω πεστε μου! ![]() η γλαστρα με τον ακορο θα "ντυθει" δε θα μεινει ετσι ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|