|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ατμοσφαιρικό!
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια Mel. Sexlineata που αν και μικρη αρχιζει να περνει τα χρωματα της...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιμη πανεμορφο!
Κατεβασε λιγο το υψος της ροταλας και δωστης ογκο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tουμπανο την ειχα Μητσε,και αυτην και την eustralis...
Απλα βαρεθηκα να κλαδευω,τα ξεριζωσα και κρατησα αυτες τις 5-6 ριζες,αφου μετα το κλαδεμα εδωσα στον ΓιαννηΜ5 μια τσαντα Super Market τιγκα στα φυτα... Βεβαια σε κανα μηνα παλι τα ίδια θα εχω...Δεν θα προλαβαίνω να κλαδευω. Ενω οι κρυπτο,εκει ακουνητες,απλα μια φορα το τριμηνο θελουν κανα αραιωμα για μην πνίξουν το aquascape.
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχχχ αρρωστια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι-φο-βε-ρο ενυδρειο ειναι αυτο??????τι απιστευτα ψαρακια?
ποσο ομορφα....ζηλευω απιστευτα.μακαρι και εγω να μπορεσω να το κανω τοσο ομορφο καποια στιγμη.φτου φτου!!! 1000 μπραβο!! |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα πολυ ομορφο ενυδρειο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τα σπάει εντελώς το ενυδρειο.
¶λλα ακόμα πιο πολυ το όλο concept τις φωτογραφήσεις που εχει πιάσει την ατμόσφαιρα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλα...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 12-04-13 στις 20:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα update με τα ουρανια τοξα μου μιας και περιμενω να ερθουν νεες ποικιλιες και αυτα θα χασουν λιγη απο την προσοχη τις επομενες μερες...
Μελανοταινια Synergos ![]() ![]() Kαι εδω οι Μελανοταινιες Sexlineata ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφιες!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποτέ τις έβαλες βρε ρεμάλι αυτές?Είναι
![]() ![]() ![]() Τι νέο είδος περιμένεις παλι?????Mηπως καμια parva;;;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες τις εχω κανα τριμηνο.
Αυριο η αργοτερο Δευτερα περιμενω αλλες 5 απο sexlineata,αλλες 5 synergos,8 κομματια ucheensis και 2 ζευγαρια parva.
|
||||
|
||||
![]()
Parva.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια!!!!
Τι φωτογραφικη ?Σιγουρα θα το εχεις πει καπου αλλα που να το βρω οεο? |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις τι φωτογραφικη μηχανη εχω?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.Κατι εγινε και δεν γραφτηκε ολοκληρη η ερωτηση μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ucheensis αυτες ποιες ειναι παλι??δε βρισκω κατι στο γοογλη |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιζω με DSLR Olympus E-3 και Olympus E-600,φακους συνηθως για τα ενυδρεια τον 50mm f2 macro και τον 35αρη.
Aπο 2-3 διαφορετικους χομπιστες ειναι...Αυστρια και Γερμανια,δεν υπαρχει καποιο σαιτ που να στελνει τετοια ψαρια Ελλαδα,εχω ψαξει πολυ γι αυτο. Ξεχασα ενα t,utcheensis ειναι το σωστο.
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δε βρισκεις και εσυ καηκαμε χαχαχα με βλεπω κανα χρονο και βαλε με αδειο ενυδρειο πολυ ομορφες παντως, η synergos θα γινει ολη μπλε ελεκτρικ στην πλατη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι,ετσι που λες γινονται μονο οι αρσενικες lacustris.
Τι ψαχνεις ακριβως και δεν μπορεις να βρεις?
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις υποσχεθει κατι φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι σε φαση αναδιοργάνωσης των ενυδρειων...
Εχω στην κατοχη μου πλεον 5 ειδη μελανοταινιων emprire gudgeon tateurndina μερικους γοβιους ενα ζευγαρι macropodus Kαι σπαω το κεφαλι μου να χωρεσουν σε 3 ενυδρεια,ενα 120 εκατοστων,ενα 125 εκατοστων και ενα 80αρι. Ειμαι σε μια φαση αναζητησης συμβατοτητας,διακοσμησης, προτεραιότητας ζευγαρωματος και πολλα αλλα... Ασε που τελος αυγουστου περιμενω αλλα 2 ειδη... Α ναι,τελος αυτου του μηνα περιμενω και ενα μωρο! ![]() Υποσχομαι ομως ενα βιντεακι απο τις parva και τους καυγαδες των αρσενικων για την κυριαρχια,2 μερες τωρα δεν σταματανε...
|
||||
|
||||
![]()
Ε ενταξει τοτε δικαιολογησε ολα μαζι πεσανε
![]() Με το καλο να ερθει και το μωρακι ολες οι ευχες μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς να σας έρθει το μωράκι Ντίμη και καλή δύναμη ..θα σου χρειαστεί!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο με το καλο!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια...Το δευτερο σερνικο θα ειναι,οποτε το εχουμε παρει το κολάι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασε μας ανθρωπε μου, βραδιατικο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πα πα πα ομορφιέεεες
![]() ![]() να τα χαίρεσαι ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |