|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε σου λέω δεν θέλω βιοτοπικό ούτε δισκάδικο!!
![]() ![]() Θέλω να βάλω θηρευτές!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα paradoxous σου αρεσουν?Ενα μεγαλο κοπαδι θα ειναι τελειο.
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν...
Καλύτερα πιράνχας μαζί με αυτά... ------------------------- Μπαινουν με πιράνχας ε??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 03-05-13 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οσα βιντεο εχω δει στο youtube τα εχουν μονα τους.Εχω δει μερικα βιντεο που τα εχουν με red belly αλλα ειναι μονο 2 τα red belly.Τωρα τα paradoxous γινονται 10-15 ποντους τα red belly 35, θα υπαρχει ενα θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
τα exodon ειναι τρομερα ψαρια. αν τους φτιαξεις ενα ομορφο ενυδρειο με αρκετε ριζες και αρκετα φυτα θα τους εχεις κανει το καλητερο δωρο. αν θελεις να δεις ομορφη συμπεριφορα, βαλε καμια 30 αρια μαζι και απολαυσε πως λειτουργει ενα κοπαδι στη φυση του. μην βαλεις τιποτε αλλο μεσα...
στο ενυδρειο θα σου γινουν γυρο στα 10 εκατ. θα εχεις ενα πανεμορφο ενυδρειο με ομορφα ψαρια που τρωνε ευκολα διαφορα κατεψυγμενα και ξηρα τροφες αν τα μαθεις...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |