|
|||
|
|||
![]()
please λιγη βοηθεια... αν μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτα τα ασπρακια που φαινονται στα πτερυγια...
|
|
|||
|
|||
![]()
βαλε καλυτερι φωτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου χει χαλασει η φωτ.μηχανη κ αυτη ειναι η καλυτερη που μπορεσα να βγαλω μεσω του κινητου μου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται για ξεκινημα fin rot.
Κανε μια αναζητηση για να το διαπιστωσεις στα σιγουρα.
|
|||
|
|||
![]()
το unicell hs aqua κανει για fin rot?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λεει κατι για φινροτ,μαλλον γενικης χρησης ειναι.
Τα φαρμακα που ειναι για αυτη την ασθενεια το λενε εμπρος στην ταμπελα. ------------ Τωρα που το ξαναβλεπω σε ενα ολλανδικο σαιτ δειχνει οτι κανει και για τις μολυνσεις που προκαλουν φιν ροτ,ειναι ελαφρια θεραπεια,δοκιμασε τις δοσεις που οριζει.
|
|||
|
|||
![]()
οκ σε ευχαριστω αν και οι φωτο απο το λινκ που μου δωσες δεν μοιαζουν πολυ με αυτο που εχει το σκαλαρι μου.. το δικο μου εχει κατι μικρα σβολακια στις ακρες της ουρας του...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μικρα σβολακια ειναι πιθανο καψιμο απο αμμωνια.
Τι μετρησεις εχεις στο ενυδρειο σου,σε τι ενυδρειο το εχεις? Συμπληρωσε την φορμα ασθενειων να εχουμε ξεκαθαρη εικονα.
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα το κοιταξω κ αν ειναι θα σου πω... δεν εχω μαθει να χρησιμοποιω ακομα καλα το φορουμ ειμαι κανουργιο μελος... sorry..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sos σκαλαρι | zouper | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 01-11-12 04:30 |
προβλημα στο σκαλαρι | gianniwpopi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 07-03-12 21:25 |
προβλημα με σκαλαρι | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-11-09 14:32 |
σκαλαρι | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 22-11-08 22:24 |
SOS ΓΙΑ ΣΚΑΛΑΡΙ | pagasious | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 29-03-07 14:15 |