|
||||
|
||||
![]()
Όχι βέβαια να είναι αυστηροί μαζί μου διότι έχω κάνει περισσότερα λάθη από όλους!!
Και φυσικά δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε όταν κάτι δικό μας πόσο μάλλον ζωντανό πεθαίνει... Προφανώς αν ο καθένας ψάξει τα λόγια του άλλου θα λέει: -Πωωω τι να εννοεί τώρα?? , παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ απλά!! Προφανώς και αμύνθηκα αρχικά στη συμπεριφορά κάποιων συνχομπιστών του φόρουμ διότι ένιωσα ότι "απειλούμαι" και έπρεπε να "αμυνθώ"!!!!!!! οκ??Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σε όσους μου την έδωσαν απλόχερα και δεν έχω λόγια να πω σε όσους έδειξαν κάτι άλλο... Α.. και πληροφοριακά : ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!! Ευχαριστώ για την κατανόηση.. ------------------------- Παράθεση:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ!! Και επειδή πρέπει να μάθουν άλλοι θα την πληρώσω εγώ??Επειδή άλλοι κάνουν πολύ μεγαλύτερα λάθη ΠΑΛΙ θα την πληρώσω εγώ?? Δεν κατάλαβες καλά.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 26-04-13 στις 15:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |