|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά έχω αναφέρει και πιο πάνω ότι τα ψαρια τον άλλο μηνα θα αντικατασταθούν από αφρικανές όπως και το περιβάλλον θα αλλάξει..μέτρησης κάνω κάθε τέλος του μηνα είμαι ok. απώλειες δεν είχα ποτε ότι "ψαροσινθεσι" και αν είχα κατά καιρούς..το background δεν έχει αλλοιωθεί, το έφτιαξα πριν δω τους τρόπους εδώ μέσα και είχα κάψει το felizol για να του δώσω μορφή και είχα κολλήσει πάνω άμμο..
όσο για το έπιπλο είναι εντοιχιζόμενο στο πάσο τις κουζίνας μου... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τοτε.
![]() Τα νιτρικα μεχρι ποσο ανεβαιναν, λιγο πριν την αλλαγη νερου?
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα το ενυδρείο άλλαξε ,"προστεσα" 2 ακόμα φίλτρα
Eheim 2213 και έβαλα ξιλα πέτρες και η πρώτες αφρικανές |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μινώταυρε πρέπει να σε πιάσουμε απ' τα κέρατα
![]() Έχεις ένα ενυδρείο με ικανοποιητικά λίτρα και με δυνατότητες να γίνει πολύ ωραίο. ΟΜΩΣ πριν επισκεφτείς τον πετσοπά καλό είναι να ρωτάς εδώ τι να αγοράσεις για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο. Απ' ότι μπορώ να δω έχεις κάνει μια ψαρόσουπα με διάφορα είδη ασύμβατα και σε λάθος αναλογίες. Πες μας αν ξέρεις τι ψάρια έχεις και από πόσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|