|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και ανοίξατε αυτό το θέμα, να ρωτήσω κι εγώ για να μην ΞΑΝΑ - πιαστώ κορόιδο...
Όταν είχα πρωτοπάρει ενυδρείο, βρισκόμουν στη Μύκονο... Αφού την πάτησα κι εγώ όπως όλοι στην αρχή, (δεν σας είχα ανακαλύψει τότε) μετά έμαθα την αγορά της Μυκόνου και ήξερα τι να προσέξω... Τώρα όμως εδώ και λίγους μήνες, μένω μόνιμα πλέον στον Πειραιά. Πολλές φορές τα απογεύματα κάνω βόλτες στα pet shops και κοιτάζω ψαράκια, ενυδρεία, τιμές, για να έχω μια εικόνα όταν θα είμαι έτοιμη να αγοράσω. Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι γνωστή αλυσίδα pet shop, πολυδιαφησμένη και με πολλά καταστήματα, είναι τελικά και η ακριβότερη!!! (πως να μη μας πιάνουν κορόιδα... ![]() Και ερωτώ: Που πιστεύετε λόγω πείρας, ότι είναι καλύτερα να απευθυνθώ για αγορά ενυδρείου??? Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και δεν έχω την άνεση να δώσω παραπάνω χρήματα, θα το εκτιμούσα πολύ αν με καθοδηγούσατε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλυσιδα αυτη στα ενυδρεια anubias εχει 60% εκπτωση επι της αναγραφομενης.
Στα πολλα λιτρα ειναι καλη αγορα. Επισης ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες εχει το www.petsupermarket.gr Eπισης το www.waterinn.eu σου δινει δωροεπιταγη το 50% της αξιας του ενυδρειου που θα παρεις,σε juwel η προσφορα αυτη ειναι ασυγκριτη.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος εχει καλες τιμες.Βεβαια μπορεις και σε μεταχειρισμενο να βρεις κατι καλο.
http://www.petsupermarket.gr/7/κατάλογος/ενυδρεία.html
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα μεταχειρισμενα ενυδρεια ειναι (εφοσον το ατομο που το πουλαει ειναι ενταξει) πιο φθηνα και ετσι κι εσυ εξυπηρετεισαι και εξυπηρετεις ενα παιδι βοηθωντας το με τα λεφτα σου να παρει κατι που θελει Φυσικα δεν ειμαι εναντιον των καταστηματων ( για να μην παρεξηγηθω ) απλως το καινουριο το πληρωνεις και μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα αυτες τις κρισιμες εποχες να το κανουμε... Αλλα οπως ειπε και καποτε ενας...δεν υπαρχει σαλιο ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moufas1973 : 14-03-13 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαχαχαχαχ.Ο Σπυρος ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχει πιεσμενο ωραριο. ------------------------- Παράθεση:
Αυτο θα πει ενημερωση Μητσε. ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 14-03-13 στις 16:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ε ολοι οι καλοι χωρανε κι εμεις ειμαστε καλοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dimis1978 σε ευχαριστώ πολύ!!! Ειδικά η δεύτερη προσφορά που μου έγραψες, ακούγεται φοβερή!
Γιαννης Μ5 σ ευχαριστώ και σένα! Ψιλοκολλάω με τα μεταχειρισμένα... όχι ότι δεν ακούγεται καλή ιδέα, αλλά αν δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος στο ενυδρείο κι αν αυτά που σου λέει αληθεύουν?? moufas1973 δεν γνωρίζω κανέναν έμπειρο, είμαι new in town!!! Μακάρι να γνώριζα κάποιον έμπειρο και έμπιστο, αλλά δεν.... |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν τι να εχει κανει ο αλλος δηλαδη στο ενυδρειο;Αν δεν εχει γρατζουνιες,αν δεν ειναι παρα πολυ παλιο,αν ειναι λειτουργικο και αν ειναι σε συμφερουσα τιμη,μην κολλας.Το καινουριο ειναι καινουριο,αλλα στις μερες μας και τα καλα μεταχειρισμενα ειναι αξια προσοχης.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν απιστευτα μεταχιρισμενα, μην μπεις καθολου στην διαδικασια για καινουριο γιατι οταν θελησεις να το δωσεις θα κλαις τα χρηματα που εδωσες...
Μπορεις ομως να παραγγειλεις ιδιοκατασκευη που θα ειναι και καινουριο και αρκετα ποιο φτηνο απο τα ετοιμα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για τις αγγελιες μου... | Πάνος | Greek Aquarist's Boards | 11 | 04-01-10 16:17 |
μικρες αγγελιες | enzo | Greek Aquarist's Boards | 1 | 26-10-07 03:18 |