|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, μ' αρέσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρια μου ,σε συγχαιρω ,τα εχεις σε πολυ ομορφο χωρο,τα καλυτερα ψαρια ...ειναι αυτα που αρεσουν στον καθε ενα μας
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια τα εχεις Μαρια μπραβο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα!
να τα χαιρεσαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Μαρια!!!! Οχι μονο για το ενυδρειο, αλλα και για το οτι ασχολεισαι με χρυσοψαρα...δηλαδη.....με το πιο υπεροχο ειδος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστώ κι εσάς, θα σας βάλω και τα "πορτραίτα" τους μόλις καταφέρω να τα φωτογραφίσω ήσυχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ποιο τεστ μετράς τα νιτρικά και τι υλικά έχεις στο φίλτρο σου?
Ρωτάω για να καταλάβω πως γίνεται και έχεις λιγότερο από 10 mg/lt νιτρικά με χρυσόψαρα και με μόνο 30% αλλαγές την βδομάδα. Κανονικά δηλαδή, θα έπρεπε να μετράς κάθε βδομάδα και περισσότερο. Τα anubias σου, τα οποία ζηλεύω για την ανάπτυξη τους, δεν δικαιολογούν το γεγονός. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως να μην είναι μια χαρούμενη παρέα.Όμορφο και καλαίσθητο ενυδρείο. Πολύ καλή η προσπάθειά σου.
Απλώς θα σου επιστούσα την προσοχή όσον αφορά το ανώτερο σημείο του ξύλου διότι μπορεί να είναι πρόξενος τραυματισμού. Μάλλον δεν έχεις ryukin αλλά ίσως ένα ribbontail.Μοιάζουνε με κύρια διαφορά τα ryukin να ξεχωρίζουν από την χαρακτηριστική "καμπούρα" τους. |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
τα δύο τα έχω από το Νοέμβριο του 2008, απ την αρχή δηλαδή, 30άρι κι εδώ. το τρίτο το πήρα πριν 9 μήνες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |