|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια. Ειστε φοβεροι. Χτες εκοψα φυλλα απο μπλε φελιζολ (dow) και τα κολλησα με σιλικονη που πηρα απο το petshop. Tο θεμα ειναι οτι η σιλικονη που μου εδωσε δεν γραφει οτι εξειδικευεται σε ενυδρεια αλλα ο καταστηματαρχης (τον εμπιστευομαι εχει χρονια πηρα και ειναι απο τους εντιμους petshopαδες) μου εγγυηθηκε οτι την δουλευει πολλα χρονια και ειναι αψογη. Υπαρχει περιπτωση να εχει καποια τοξικοτητα μια απλη (στη συνθεση) σιλικονη?Επισης μου συστησε να βαλω ενεργο ανθρακα για τις 2 πρωτες μερες που θα εισαγω το διακοσμητικο στο ενυδρειο.
ΥΓ Την επιστρωση του φελιζολ θα την κανω με μαυρο χαλικακι βυθου (τεχνητο) Θα ρευστοποιησω σιλικονη και θα το κολλησω απο πανω.οψωμεθα... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φελιζολ που ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-09-12 20:28 |
Τι φελιζολ? | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 23-11-10 22:36 |
Φελιζολ καμπινγκ | aNe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-11-10 01:11 |
ΦΕΛΙΖΟΛ | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 23-11-08 15:20 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |