|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις εξαιρετικές σου πληροφορίες!
![]() Ήδη μείωσα τη ροή. Μόλις μπορέσω θα κάνω και ροή στο βυθό. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω και ένα υγρό τεστ Ph και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Ερώτηση για την ροή στο βυθό: Αυτή η στιγμή η έξοδος του φίλτρου καταλήγει σε σωλήνες με οπές οι οποίοι σχηματίζουν ένα Γ. Το επάνω μέρος του Γ εξάγει το νερό στην επιφάνεια της στήλης προκαλώντας ανατάραξη για καλύτερη οξυγόνωση (την οποία τα συννεφάκια θα χρειαστούν, απ’ ότι έχω διαβάσει, ιδιαίτερα το καλοκαίρι). Το κάθετο μέρος του Γ εξάγει το νερό στην μπροστινή όψη του ενυδρείου (παράλληλα με αυτήν) δημιουργώντας επιπλέον ροή εκεί. Αν τοποθετήσω αυτό το κάθετο μέρος του Γ λίγα εκατοστά πάνω από το βυθό ώστε να εξάγει το νερό παράλληλα σε αυτόν (όπως στο συνημμένο σχήμα), είναι εντάξει; Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι τι τρώνε... | manos76 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 17-01-12 16:59 |
Μου τρώνε το limnophila | dinoc | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-03-11 12:11 |
Τι τρώνε τα φυτά; | magman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-08-10 11:30 |
τα neon τρώνε grindal ? | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-04-10 23:12 |
Γιατί δεν το τρώνε το μαρουλάκι τους; | aquaman | Σαλιγκάρια | 4 | 13-02-09 22:52 |