|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις διακυμανση στο pH?
Τωρα αν σου πω οτι το σκεφτομουν αυτο, απο κατι που πεταξε ο κουραμπιες σε ενα αλλο νημα που ρωτησα αν θα πρεπει να κλεινω το ντουικο co2 το βραδυ, θα το πιστεψεις? Δεν μου λες ομως, με το δεδομενο οτι δεν κανω κατι στο νερο της βρυσης και με το σκεπτικο αρχικα της περιορισμενης χρησης του co2 και μονον τις ωρες της φωτοπεριοδου +1 ωρα πριν, λες παλι να εχω τετοια διακυμανση? -------------------------- PS: Ναι ξερω οτι εχω τετρα μεσα και θα πρεπει να κανω κατι, αλλα ειμαι και παντρεμενος με παιδια και η συζηγος αρχισε ηδη να κοιταει λοξα μολις εμαθε για την μπουκαλα, καταλαβαινεις οτι δυσκολευουν τα πραγματα. Αυτα τα συμπληρωσα προς πληροφορηση να μην αρχισουν καποιοι! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diffuser CO2... | Blokatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-09-12 20:33 |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
Syporax - Ceramic rings | Pan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-05 13:34 |