|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι αποψη εχεται παιδια γιαυτο? ειναι καλο για diy co2? h εχετε να προτείνετε καπιο αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο ξερω τα κεραμικα θελουν γυρω στα 2bar για να δουλεψουν. Δεν ξερω αν κανει για diy. Παντως για μπουκαλα αξιζει, ναι...
|
||||
|
||||
![]()
αα καταλαβα, για αυτο εδω μήπως ??Sera flore CO2 pressure diffuser
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω αυτο κανει. δεν ειναι κεραμικο ωστε να θελει αρκετη πιεση.
|
||||
|
||||
![]()
Ναχεις υποψην σου οτι εχει ακουστει απο πολλους οτι οι diffusers, μετα απο παρατεταμενη χρηση με diy co2 μπουκωνουν. Ειναι μια μακα που βγαζει η μαγια υποθετω. Και μετα ....μπουμ. Προσφατα ειχε ανοιχτει ενα θεμα και εδω. Καλυτερα να πας σε διαχυση μεσω φιλτρου η ξεχωριστο εσωτερικου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ καλό για τα λεφτά του.Το δουλευω με μπουκάλα όμως οπότε δεν μπορώ να σου πώ αν θα δουλέψει με diy co2... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τασο ειχε ανεβασει καποιος τοπικ εδω οτι προσπαθουσε καπως να ξεσκαρταρει τον diffuser και ρωτουσε αλλους τροπους εκτος απο ξυδι. Δεν θυμαμαι το ονομα. Εκει ειπωθηκε -αποτι θυμαμαι- αυτο που ειπα πιο πανω. Ειμαι απτο κινητο δεν μπορω τωρα να ψαξω. Αν κανω λαθος πασο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπικη εμπειρια, με diy CO2 και τους κλασικους γυαλινους diffusers με κεραμικο υλικο, δουλεψαν μια χαρα 2-3 εβδομαδες ο καθενας. Τους καθαριζα εναλλαξ με χλωρινη, ζεστο νερο, οδοντοβουρτσα, ξυδι, συμφωνα με οδηγιες του platy σε αυτο το θεμα (Σπυρο):
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EC%E5%ED%EF%F2 Καθαρισαν καπως, οχι τελεια, αλλα το προβλημα πιστευω ειναι απλα η πιεση που δεν υπαρχει στο diy CO2. Με μπουκαλα θα ξεβουλωναν μια χαρα κατα τη γνωμη μου. Πολυ καλη επιλογη οι κεραμικοι diffusers, καλη διασπαση και ομορφοι, αλλα οχι για diy. Προσωπικα χθες παρελαβα εναν πολυ μικρο και ρυθμιζομενο μαλιστα κυκλοφορητη απο ebay, του εβαλα ενα μικρο spray bar που ειχα, τον τοποθετησα πισω απο τη μαζα των φυτων χαμηλα για να εχει και καλυτερη κυκλοφορια το σημειο που δεν ειχε, περασα το σωληνακι του diy CO2 στο σημειο που ρουφαει νερο και περιμενω να δω τα αποτελεσματα. Οτι μπαινει σε διοξειδιο θα βγαινει σε μικρες φυσαλιδες απο το spray bar, κρινοντας οτι αυτο εκανε οταν φυσιξα ελαφρα απο το σωληνακι για να δω αν υπαρχουν απωλειες.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά που τις γεμίζετε τις μπουκάλες και πόσο? (Δυτικά προάστια, Αθήνα)
Αυτό το έχει πάρει κανείς? http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1883 Υπάρχει κάποια άποψη?
|
||||
|
||||
![]()
κατι σε κωνσταντινουπολεως και λενορμαν σε βολευει?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είδα ότι το έγραψα σε λάθος νήμα φίλε μου, ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι με βολεύει. Ποιος είναι και πόσο την γεμίζει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παναγιώτης Περ. Παπαπαύλου Ιωαννίνων 15 Αθήνα Τηλ. 210-5134619 FAX.210-5150176 www.olympia-p.gr 2¤/κιλο
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! Για το κιτ του petcumulus έχεις κάποια άποψη?
|
||||
|
||||
![]()
Παρε τον Πανο που σου εστειλα, να δεις...εχει κατι κιτ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το σύστημα αυτό που λες εσύ κοστίζει 175,71¤ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα περί ορέξεως (ή καλύτερα οικονομικής κατάστασης ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- χαχαχα μέχρι να τα γράψω όλα αυτά με πρόλαβαν αρκετοί. Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν παραγγείλεις... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 21-02-13 στις 13:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα στον OLYMPIA. Δυστυχως τα κιτ δεν τα εχει πια. Εχει ακομα τις 6κιλες στα 40 ευρά (πολυ καλη τιμη).
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι θα χρειαστω αναλυτικα. Δηλαδη, 1 τετοιο, 1 απο εκεινο, 1 απο το αλλο, που συνδεονται ετσι και ετσι και αλλιως. Κοινως δεν εχω ιδεα απο το ολο θεμα. Μεχρι τωρα με κανενα diy και με exel εκανα δουλεια. Τι δουλεια, τριχες δηλαδη. Απο ebay εχω εμπηρια. Αγοραζω χρονια τωρα και πολλα πραγματα. Εκει δεν υπαρχει θεμα. Τι ομως χρειαζομαι? ΕΚΕΙ εχω θεμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Χιλια ευχαριστω!
Λοιπον, σωληνακι, βαλβιδα αντεπιστροφης, μετριτη φυσαλιδων και διαχυτη εχω ηδη. Επομενως λογαριαζοντας την φιαλη απο τον olympia, μας μενει μονον ο ρυθμιστης με την σολενοϊντ αν δεν κανω λαθος. Το ρακορ που βιδωνει ο ρυθμιστης ειναι στανταρ? Δηλαδη αν πουμε γι' αυτον που μου διχνεις, που ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης, θα βιδωνει? Ή παιζεται τιποτα με τις προδιαγραφες CE και θα πρεπει να το προσεξω? ------------------------- Τι λετε γι' αυτο; http://viewitem.eim.ebay.gr/CO2-Regu...851650216/item Συν την φιαλη απο την oympia στα 40 ευρω, νομζω οτι ειμαστε κομπλε!
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kesanis : 21-02-13 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι τελευταίο τώρα. Στην oympia δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον 6κιλες. Αν έχει θα έχει 5κιλες. Αλλά και με τις 2κιλες στα 20¤ νομίζω πως θα σε βολέψουν πολύ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σ' ευχαριστω πολυ για ολα. Με βοηθησες αφανταστα!
Στην olympia εχει 6κιλες ακομα. Πηγα σημερα και μου την εδειξε μια στα 40 ευρω. Δυστυχως ομως δεν εχω χωρο στο επιπλο, οποτε θα παω για την 2κιλη. Και παλι σ' ευχαριστω για την βοηθεια σου. Μολις τα αγορασα κιολας. Αντε, να ερθουν τωρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τον άλλο μήνα όμως θα είσαι πάλι για αγορά..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nop!!! 40 μου τις ειπε. 20 ηταν προσφορα.
------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω. Καλα, καθε μηνα λεω τερμα και τελικα κατι παιρνω. Αλλα οντως τον αλλο μηνα (αν φερει ο Ιγνατιος) θελω ν' αλλαξω τις λαμπες.
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kesanis : 21-02-13 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι ανθρωπος ανοιχτος στις ιδεες και τις προτασεις!!
![]() Για λεγε, για λεγε!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις διακυμανση στο pH?
Τωρα αν σου πω οτι το σκεφτομουν αυτο, απο κατι που πεταξε ο κουραμπιες σε ενα αλλο νημα που ρωτησα αν θα πρεπει να κλεινω το ντουικο co2 το βραδυ, θα το πιστεψεις? Δεν μου λες ομως, με το δεδομενο οτι δεν κανω κατι στο νερο της βρυσης και με το σκεπτικο αρχικα της περιορισμενης χρησης του co2 και μονον τις ωρες της φωτοπεριοδου +1 ωρα πριν, λες παλι να εχω τετοια διακυμανση? -------------------------- PS: Ναι ξερω οτι εχω τετρα μεσα και θα πρεπει να κανω κατι, αλλα ειμαι και παντρεμενος με παιδια και η συζηγος αρχισε ηδη να κοιταει λοξα μολις εμαθε για την μπουκαλα, καταλαβαινεις οτι δυσκολευουν τα πραγματα. Αυτα τα συμπληρωσα προς πληροφορηση να μην αρχισουν καποιοι! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diffuser CO2... | Blokatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-09-12 20:33 |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
Syporax - Ceramic rings | Pan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-05 13:34 |