|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά κι εσένα ιδιαίτερα Σπύρο που με έχεις βοηθήσει αρκετά σε κάθε μου βήμα απο την αρχή του στησίματος.
Η λάμπα είναι αυτή που γράφω σίγουρα.Αλλά θέλω να πιστεύω οτι αφού δεν είχαμε άλγες εννάμιση μήνα τώρα που δουλεύει,με προσοχή πάντα δεν θα έχω και στο μέλλον.Για τη διάχυση του co2,μέχρι σήμερα γινόταν με μια ξύλινη αερόπετρα,πάνω απο την οποία υπάρχει αεραντλία που "τσιμπάει" τις μικρές φυσαλίδες και τις διασπάει σε ακόμα μικρότερες.Αλλά επειδή είδα οτι δεν περνάνε όλες οι φυσαλίδες μέσα απο τις γρύλιες της αεραντλίας,αύριο θα κόψω προσεκτικά κάποιες γρύλιες και θα σφηνώσω το σωληνάκι εκεί,ώστε να έχω καλύτερη διάχυση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Κοινωνικό φυτεμένο- Προσπάθεια πρώτη. | Θοδωρής Μ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-02-12 11:16 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |