|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για όσους έχουν 11 λεπτά...στη διάθεση τους!
![]() https://www.youtube.com/watch?v=B96EK5UXZM4 Το βρήκα τελείως τυχαία, ψάχνοντας διάφορα...!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!!! το έχω δει το έργο στον δικό μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχω παρομοιο βιντεο, οχι τοσο συνηθισμένο, με αλλο ειδος λαβυρινθοψαρων, πανεμορφα κι αυτα.
nesting spawning
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία ψαράκια, είναι και κοινωνικά. ίδια τακτική γενικά έχουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
τσονταααα! παρακαλω να κλειδωθει το θεμα! ευχαριστω!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πραγματικά όμορφα ψάρια... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βίντεο απο τη λίμνη | Κλεόβουλος | Malawi | 38 | 15-11-20 19:06 |
ίσως το πιο όμορφο ψάρι Long Fin Ram | orbion | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 28-05-12 23:31 |
Νέα βίντεο με τα μικρά | OlgaM | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 21-11-11 01:34 |
Βίντεο Dimidiochromis | QS-Plan | Malawi | 1 | 06-03-11 23:15 |