|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια χαρικα που σας γνωρισα ωρεαα τα στησατε τα ενυδρειαα !!!1 μπραβοοο!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
Που τα ειδες βρε ουτε 2 λεπτα δεν εκατσες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα ειδα μην ανησυχεις!!!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ηταν παρα πολυ ομορφο ολο σας το στησιμο.μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει ολη την μερα (ολη νυχτα) και αυριο και και και.ηταν πραγματικα πολυ μεγαλη χαρα μου που σας γνωρισα παιδια!!μολις ηρεμησουν τα πραγματα να κανονισουμε και καφε στην κατερινη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξεχναω που μουπεσ αλλα δεν θυμαμαι τι μουπεσ χαχα. Εχω μιλησει με τοσους σημερα ειδικα που δεν θυμαμαι τι και πως. Θυμησε κλαδεματα απο ποια; Τι ειπαμε;
Μισο να γραψω να ξερουμε. Πιστια πανε στον στιβ27, βαλισνεριες καποιες στον tdinosauros, εγω θα παρω καποιες γιγαντεα, και θα μου κλαδεψει ο μπλοσκας τη μος, συν λιγο κερατοφυλλο που εχουμε εναν κουβα εκει. Απο εκει και περα υπαρχει μπολικο πραμα ακομα. Προτεραιοτητα θα δωθει σε οσους βοηθησαν η στηριξαν ακομα και απλα με την παρουσια τους την εκθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά.
Αύριο θα έρθω και εγώ κατά τις 11. Σπύρο κουράγιο...αύριο θα σου φέρω ολόφρεσκη...άχνη... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι περισεψει σε μια σακούλα και αν δεν μπορούν να σταλούν με ΚΤΕΛ Κατερίνη ας τα κρατήσει κάποιος μέχρι δευτέρα που θα ξαναερθω θεσ/νίκη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δευτέρα πρωί μήπως να πάρεις και τα εντλερ από την έκθεση; (εκτός αν τα πρόλαβε άλλος....)
|
|||
|
|||
![]()
...live από έκθεση...ο κακός χαμός...παρα πολύς ο κόσμος...μεγάλη η προσέλευση και η στάση στο δικό μας σταντ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...live απο σπιτι...ειμαι αρρωστος βαλτε καμια φωτογραφια για εμας.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν τα ζητησε αλλος ναι θα τα ηθελα!!!ποτε θα ξεστηθουν ολα τελικα?σημερα βραδυ η αυριο το πρωι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσίμπα και εσύ ένα παράθυρο... ζηλιάρη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...xaxaxa...γιατί χωράει σε παράθυρο ο Μιχάλης??...δε νομίζω...
![]() ![]() ![]() Μόλις γύρισα σπίτι. Τα φυλλάδια του φόρουμ έγιναν ανάρπαστα (ακούς τσιγκούνη μπόλυπάνο ![]() ![]() ...βέβαια να μην παραλήψω να βγάλω το καπέλο στο Σπύρο με την ανάλυση που έκανε στους επισκέπτες...φοβερός... ![]() Μεγάλη επιτυχία η παρουσία μας στην έκθεση παιδιά... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε παιδια. βαλτε καμια φοτω ομως τι κανετε ολα για παρτυ σας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά ποτέ θα ξεστηθουν όλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα στις 7...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μπορεί κάποιος να μου κρατήσει ότι φυτά περισεψουν και τα εντλερ για να τα πάρω αυριο από θες/νίκη?χλωμό μαλον για να σταλούν το βραδάκι με ΚΤΕΛ έτσι?σας παρακαλώ αν γίνεται όπως βολεύει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δεν είναι σίγουρο, γιατί τα παιδιά είναι εκεί από το πρωί και θα είναι κουρασμένα.
Το πιο πιθανό είναι να γίνει αύριο το ξε-στήσιμο. Έτσι κι αλλιώς δεν μας κυνηγάει κανείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω και είμαι σίγουρος ότι τα παλικάρια μας θα ειναι λιώμα από την κούραση.Γι αυτό ρωτάω,αν γίνει αυριο ίσως θα μπορούσα να είμαι και γω για βοήθεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λέμε τα φυλλάδια εννοούμε του GAB;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ήταν και κάποιοι απο το GAB πιο πέρα και τα μοίραζαν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Live απο εκθεση: μεγαλη επιτυχια περασανε πανω απο χιλια ατομα αλλα ειμαστε πτωματα ολοι. Φοβερη εμπειρια!!!!!
Λοιπον επειδη οπως καταλαβαινετε εχω ενα κεφαλι καζανι, να ξεκαθαρισω λιγο το θεμα με τα κλαδεματα. Ναι να δωσουμε οτι περισεψει σε οποιον θελει. Αλλα ο χρονος ειναι περιορισμενος μολις ξεστηθουν τα ενυδρεια φευγω σερρες. Αυριο απτις 9 το πρωι θαμαι στην εκθεση να ξεκινησει το ξεστησιμο. Οποιος θελει κλαδεματα ναρθει η εισοδος ειναι ελευθερη προφανως, ελατε να δουμε τι θα παρει ο καθενας. Πιστια τις εχει κλεισει ο στιβ27 και βαλισνεριες καποιες ο tdinasauros, 3-4 ο nazgul, ο λιον πηρε κομπλε ο πανος επισης... Εγω τις γιγαντεα σιγα σιγα να αλλαξω τις αμερικανα και λιγο κερατοφυλλο. φιλοριαν θαρθεις αυριο να παρεις εντλερ και απο κλαδεματα θα τα δουμε απο κοντα σεσιφλορα βαλισνερια κερατοφυλλο. Gmarabelis ελα αυριο και εσυ να δουμε για βαλισνεριες. Γκαπυ θα παρει ο mikros84 να αλλαξει αιμα, οι κιχλιδες ειναι του kostaskich, τον μονομαχο θα τον παρω εγω. Απο ραμσχορν υπαρχουν μπολικα οποιος θελει ναρθει να παρει. Αυτα μουρχονται τωρα. Αν και οποιον εχω ξεχασει να μου στειλει πμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα. Ο snakepanos αρνήθηκε να πάρει φυλλάδια του aquazone με το αιτιολογικό ότι ήταν οργάνωση του συλλόγου αλλά του gab μοιράσθηκαν.Να υποθέσω ότι τελικά μοιράσθηκαν και του aquazone;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(και βέβαια θα μπορούσε να είχε βοηθήσει..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο γράψε το τηλέφωνο σου για να σε πάρω μόλις μπορεσω μετά το δικαστήριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μην τρελενεστε με τα φυλλαδια. Να ερχοσασταν να υποστηριξετε και να βοηθησετε και να μοιραζατε οσα φυλλαδια θελατε οχι στο σταντ του συλλογου ομως. Οπως ειχαμε την ορεξη και καναμε και εμεις. Το χομπυ προωθησαμε με την παρουσια μας εκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι όλα αυτά έγιναν με τη σύμφωνη γνωμη του αρμοδίου του ΠΣΦΕ;
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ποιος είναι ο αρμόδιος του ΠΣΦΕ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |