|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ ρε φίλε , ήθελα να ρωτήσω εσένα που ξέρω ότι αλλαζείς από την θάλασσα να το έχεις και εσυ στον νου σου ..στο ενυδρείο πόσο μαγνήσιο έχεις;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
οσες φορες εχω μετρησει το νερο πριν και μετα την αραιωση ποτε δεν ειδα τοσο μεγαλη πτωση μετα την αραιωση.παντως θα εχω το νου μου.στο ενυδρειο εχω μαγνησιο 1350(3x το ασβεστιο) και προσπαθω τωρα να φτιαξω την ημερησια δοση μιας και προσθεσα και διαλυμμα μαγνησιου στη balling για να διατηρειται σε αυτη τη τιμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα αρχήσω και εγώ balling σε ένα δυο μήνες και ψάχνω να δω τι γίνεται με τα χύμα χημικά ...μαγνήσιο πιο βάζεις εγώ πήρα αυτό http://www.ebay.com/itm/Magnesium-Ch...item20bae83a7a
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα οταν ξεκινησα τη balling δεν ειχα δυνατοτητα αγορας απο e-bay οποτε πηρα αυτα τα υλικα που ειχε στην ελληνικη αγορα.
http://aquario.gr/frontida/simpliromata/balling-method-1kg.html. τωρα που εχω δυνατοτητα θα κοιταξω αν υπαρχει και κατι αλλο που μπορει να συμφερει καλυτερα. παντως μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα και με τα αλλα χυμα υλικα(kh,Ca) απο το συγκεκριμενο καταστημα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η www.waterwaves.gr εχει ασβεστιο πολυ υψηλης ποιοτητας και σε πολυ καλη τιμη.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο ενυδρείο!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.
θελει δουλεια βεβαια ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
η εξελιξη του είναι εντυπωσιακή!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι απο αλλου ξεκινας (αυστηρα fish only) και χωρις να το καταλαβεις εχεις πεσει στα σκληρα(κοραλια παντα
![]() ![]() ελπιζω να το φτασω στο επιπεδο που θελω. |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε Κωστή πολύ καλή ανάπτυξη οι άσπρες μύτες το μαρτυρούν
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα Κωστη.ευχαριστω για τα σχολια σου.
η μοντιπορα ειναι προσωρινα εκει μιας και ειχα κανει μια προσπαθεια να την κολλησω καπου πιο σωστα και δεν εκατσε.θα ξαναπροσπαθησω. οι λαμπες ειναι ολες αναμμενες(2 μπλε,1 ασπρη,1 μωβ) αλλα παντα οι φωτο και τα βιντεακια βγαινουν προς το μπλε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
το παλευω ρε φιλε.με αυτο το φωτιστικο δεν μπορω να σβησω την μια μπλε ετσι που ειναι συδεμενες οι λαμπες.τωρα που θα παρω το φωτιστικο του Θοδωρη θα δω μηπως γινεται με αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατάλαβα , λοιπόν σήμερα αγόρασα καινούργιο τεστ μαγνησίου και μου έδειξε παραπάνω από το παλιό οπότε μέτραγα και στο φυσικό νερό λιγότερο από ότι είχε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν ξαναμετησεις με το καινουργιο τεστ το νερο πριν την αλλαγη πεσμου τι σου εδειξε για να συγκρινω με το νερο που περνω απο εδω.
|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα έχω πάρει ένα κουβά αλάτι και φτιάχνω νερό γιατί φοβήθηκα λίγο με τις τιμές που μέτραγα. Από το καλοκαίρι και μετά θα δω , πόσες λάμπες θα έχεις συνολικά τώρα;
|
|||
|
|||
![]()
οκ.καλα εκανες.
δεν θα ανεβω σε watt.παλι 4x54 θα εχω και με το νεο φωτιστικο.απλα ηθελα κατι πιο εμφανισιμο σε σχεση με το φτιαχτο το δικο μου μιας και το ενυδρειο ειναι στο σαλονι και δειχνει λιγο τενεκες αφου δεν ασχοληθηκα να το σουλουπωσω.εκτος αυτου το κρεμαστο θα μου δινει την δυνατοτητα ανα πασα στιγμη να το σηκωνω ευκολα αν θελω να κανω κατι στο ενυδρειο παρα να το αφαιρω τελειως οπως κανω τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια απο ελλαδα διτανθρακικη σοδα φτηνη που εχει?
Το aquarious την εχει 12,60 το κιλο της fauna.
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα τα προιοντα της fauna marin ειναι αξιοπιστα και υψηλης καθαροτητας αλλα υπαρχουν και χυμα σκονες που θα σου κανουν την δουλεια καλα και πιο φθηνα.
κοιτα εδω και συγκρινε. http://aquario.gr/frontida/simplirom...uffer-1kg.html http://waterwaves.gr/index.php?targe...oduct_id=30139 http://fish.aquaristic.net/Balling-salts/ η και στον Καλογεροπουλο http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...42080656,d.Yms |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα τελικα πηρα ολα τα υλικα για balling method απο το aquario που ειχε δωρο τα μεταφορικα για αγορες πανω τον 20ευρω!
Thanks ![]()
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι μου τα κοραλια σου πανε super!!
![]() Αυτα τα 3-4 πρασινα κερατακια που ειναι σαν φυτα μηπως ειναι ενα ειδος αλγης?
|
|||
|
|||
![]()
αλγη υπαρχει στο ενυδρειο.πρεπει να μπει ενα συνεργειο καθαρισμου.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα μονιμο προβλημα με αλγες αλλα απο τοτε που εβαλα ριακτορα φοσφωρικων ειμαι μια χαρα.Το συνεργειο βοηθαει πολυ στην συντηρηση, ωστε να μην ξαναγεμισω.
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν εχω σαμπ και δεν θελω να κρεμασω και αλλο εξοπλισμο στο κυριως ενυδρειο.αν ειναι θα βαλω συνεργειο καθαρισμου και θα αυξησω τις αλλαγες νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.Μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.ευχαριστω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Νεος στη θαλασσα ...ζητα τις γνωσεις σας | africano | Reef | 50 | 17-01-12 02:21 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |