|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα...αχχαχα. Δεν γελαω με εσενα αλλα με το μαγαζι...
Τις προαλλες μου ελεγε (η κοπελα εκει) οτι οι μονομαχοι μια χαρα ζουν σε ελαχιστα λιτρα. Φιλη της ειχε μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας παρακαλω για 3.5 χρονια και ο μονομαχος αρχοντας....Οκ, μακρια....Και το λεει και σε ολο τον κοσμο...[/QUOTE] Προσοχη μην τον πιει καταλαθος κανα βραδυ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
τσεκαρε και τις λάμπες..αν εχουν πολυ καιρο να αλλαχτουν πέφτει η απόδοση και μπορει να σου εμφανίστουν άλγες...οπως και αν πέφτουν οι ακτίνες του ηλιου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία μέτα από καιρό που έχω παραμελήσει το ενυδρείο, λόγω πανελληνίων, ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και πάλι και να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση. Η αλγή τον τελευταίο καιρό έχει γίνει υπερβολική και η μορφή της είναι πράσινη παχύρευστη και έχει καλήψει όλο το ενυδρείο. Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς να κάνω για να ξεκινήσω από την αρχή με ένα υγιές ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τι ψαρακια εχεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα το 50% του νερου μαζι με τα ψαρακια,μετα αδειασε ολο το υπολοιπο νερο,καθαρισε την αλγη,μην πειραξεις την αμμο,βαλε το νερο που κρατησες ,τα ψαρακια,προσθεσε το καινουργιο νερο,και απολαυσετο
![]() Τα ψαρακια σου ειναι χαρεμακια?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|