|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένετε σχετικό ποστ ,θα ανεβασει ο Θοδωρος ,,εγω εχω εξωτερικές δουλειες ,,ολα ειναι οκ .
Πηγαμε παντου μιλησαμε με τον υπεύθυνο τις ζωοτεχνιας κλπ. Σήμερα που είδα τα πράγματα του συλλόγου μετά απο 2 χρονιά,,εγω τα εβαλα στης μπαλετες και τα τύλιξα ,,,σαν να περιμένανε πάλι εμενα μετά απο 2 χρονιά.Δεν σας κρύβω οτι συγκινήθηκα,,,λες και περιμένανε εμενα παλι να τα ξαναστησω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το βραδακι θα ποσταρω τη λιστα με το τι εχουμε και τι ψαχνουμε, οποτε μπορουμε να βασιζομαστε πανω σε αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ. Απο φυτα εγω εχω αυτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις φυτα ,,αυτα ειναι πολυ λιγα ,,ειναι μονο για τον μονομαχο και το σωστο ενυδρειο ,,για εκει φτανουν.
Θα βαλω τα μεσα μου και θα βρω εγω και αλλα φυτα. Βαλισνεριες εχουμε πολλες ,,θα βρω εγω και αλλα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανεις ετσι? Ποσα θελεις να βαλουμε στο φυτεμενο ρε συ? ενα κλαδεμα να κανω το 120αρι γεμισε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον μονομαχο,,,το ενυδρειο σωστο λαθος.
Εστηλα πμ σε φιλο,, περιμενω πμ,,φερε εσυ τα φυτα και θα βαλουμε και αλλα. Αλλα να ερθεις πρωι πρωι,,εμεις θα το εχουμε γεματο με νερο και φιλτρα το ενυδρειο,τα υπολοιπα περιμενε το ποστ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις 6 μιλαμε τωρα ετσι; Ναι πρωι πρωι θαρθουμε!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |