|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ακριβώς. Βέβαια το βράδυ που μετράω ξανά, λίγο πριν σβήσουν τα φώτα έχει ανέβει στο 6,8. Ελπίζω με το PHcontroller να καταφέρω να το σταθεροποιήσω κάπου στο 6,7 - 6,8 που είναι το σωστό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και άλλες φώτο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι 6.8 το ph βασιλη? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση πως όσο η KH μου είναι στο 5-6 το PH μου πρέπει να είναι στο 6,7 - 6,8. Πιο κάτω νομίζω πως δεν κάνει. Δεν θα είναι πολύ πλούσιο το νερό σε CO2;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ξεκίνημα. Τους εχινόδορους μήπως να τους πήγαινες πίσω και λίγο πιο δεξιά; Πολύ ωραίο πάντως.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8483 Αλλα παρακολουθησε λιγο το kh τους προσεχεις μηνες. Επειδη το ενυδρειο ειναι νεοστημενο, πιθανο να πεσει λιγο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 30-01-13 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη οταν χρησιμοποιουμε οποιοδηποτε buffer η αλλο υλικο για μειωση ph και μαλακωμα δεν λαμβανουμε 100% τον πινακα αλλα καλυτερα μετραμε με τεστ co2 για να μην εχουν θεμα τα ψαρακια μας και να ειναι οκ και τα φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιειται καποιο buffer, γιατι δεν το βλεπω?
|
||||
|
||||
![]()
o βασιλης δουλευει τυρφη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε αλλαζει, ναι. Με τυρφη ο πινακας δεν ισχυει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω βάλει τύρφη ακόμη. Αυτό με την τύρφη όμως πραγματικά δεν το ήξερα
![]() ![]() ![]() ![]() Οπότε Στέλιο θα προσθέσω στα τεστ μου και ένα τεστ CO2 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
skydiver με αρεσε πολυ το στησιμο σου. αργοτερα που θα μεγαλωσουν τα φυτα πιστευω θα παρει και καθενα τη θεση του καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα δείχνει τι χρειάζεται να μετακινηθεί ή και να βγει ίσως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
UPDATE 14/03/2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανικος!
![]() Πηραν για τα καλα μπροστα τα φυτα. Πολυ ωραιο εγινε.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Βασίλη, πολύ ωραίο, έχει γίνει ζούγκλα και τα φυτά φοβερή ανάπτυξη.Η riccia σου έπιασε πολύ καλά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!
Η riccia μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μεγαλώνει και μετά κόβεται και μου βρίσκεται στην επιφάνεια. Σχεδόν κάθε 10 -15 ημέρες είμαι με τα χέρια μέσα και δένω. Τώρα τους έχω βάλει διχτυωτό καλσόν να δω τι θα κάνει.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την τυλιξες γυρω γυρω με λεπτη πετονια?..η απλα την εμπλεξες στο κλαδι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιατί αν εννοείς αυτό, το έχω κάνει κατά 90%. 2-3 μου ξεφύγανε και κάποια άλλα δεν γινόταν (πχ εχυνόδοροι).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι...... μπραβο πολυ ομορφο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!
![]() Το αποτέλεσμα είναι δικό σας. Όπως έχω ξαναγράψει ήμουν εντελώς αρχάριος ή πιο σωστά, άσχετος με το χόμπι "ενυδρείο". Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι μπορείς να βάλεις μέσα σε γυάλα, ψάρια ![]() Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου προσφέρατε απλόχερα μέσα από αυτή την υπέροχη παρέα που τιμά πιστεύω στο μέγιστο βαθμό το χόμπι μας. ΥΓ. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το κόστος του χόμπι μας επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ, εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να αντέξουμε και να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε. Τα λέω όλα αυτά γιατί συνεχώς βλέπω και συζητώ με φίλους που αφήνουν το χόμπι λόγο οικονομικών δυσκολιών. Κατανοητό και σεβαστό. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να προτείνω κάτι. Επειδή το μικρόβιο όταν μπει δεν βγαίνει και πάντα θα υπάρχει η φλόγα για το στήσιμο ενός ενυδρείου, θα πρότεινα να δίνουν μόνο τα ζωντανά (ψάρια, σαλιγκάρια, γαρίδες, φυτά κτλ) και να κρατούν τον εξοπλισμό. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πολύ πιο εύκολα να ξεκινήσουν με την πρώτη ευκαιρία από το να πρέπει να αρχίσουν από το 0, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το κάνουν...... ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |