|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια εξαρτάται και από το φυτό...
Παράδειγμα τα hygrophila polysperma & difformis όχι μόνο αντέχουν αλλά μπορούν να αναπτύξουν ριζικό σύστημα μέσα στη στήλη νερού και να αναπτυχθούν μια χαρά... Προφανώς υπάρχουν και άλλα που το κάνουν απλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Πάντως τα 2 που προανέφερα, τα έχω δει με τα μάτια μου. Ακόμα και ένα φύλλο να κοπεί ατόφιο , κάνει ρίζες και συνεχίζει να αναπτύσεται... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή γαρίδων | balog | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 4 | 10-09-12 09:16 |
Πόσο αντέχουν χωρίς φως; | uptight | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-05-09 12:37 |
Πόσο αντέχει το νερό στο φίλτρο? | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-12-06 23:57 |
Πόσο αντέχουν χωρίς τροφή; | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-06 11:32 |
Μετά από πόσο καιρό | Archon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-11-04 12:07 |