|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι fin rot και αρκετά προχωρημένο. Εγώ θα ξεκινούσα αμέσως θεραπεία με esha2000.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω και ενα αεροφιλτρο με ανθρακα να το βαλω και αυτο στο χωρο καραντινας;;; ![]() Και χτες το πηρα, ουτε που το παρατηρησα. |
|
||||
|
||||
![]()
τον ανθρακα βγαλτον θα αποροφησει το φαρμακο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο βαμβακι πλεον εχω να βαλω σαν υλικο φιλτρου...
------------------------- Μονο με esha2000. αντιμετωπίζεται, δεν θελει κατι αλλο;;; ![]() Καπου ειδα οτι κανει για αποστειρωση αυτο, θα αρκεσει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ZEIN : 22-01-13 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητη η καραντίνα σε αυτή τη φάση με αυτό το φάρμακο. Καλύτερα να γίνει σε όλο το ενυδρείο η θεραπεία (άποψή μου). ¶νθρακα εννοείται δε βάζεις όσο διαρκεί η θεραπεία. Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που λέει και ολοκληρώνεις τη θεραπεία ό,τι και να γίνει.
Επειδή έχω χάσει ψάρι μέσα σε μία μέρα από τόσο επιθετικό φιν ροτ να σου πω ό,τι έχεις αργήσει ήδη να ξεκινήσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις σαλιγκαρια (οτιδηποτε, ακομα και λαθρεπιβατες) βγαλτα προς το παρον σε μια καραντινα η ενα ταπερακι για τις μερες που κραταει η θεραπεια και χρησιμοποιησε esha2000.
To φιν ροτ του ψαριου δυστυχως ειναι σε πολυ προχωρημενη κατασταση για να προτιμουσες πιο ηπιες θεραπειες. Οταν ολοκληρωσεις τη θεραπεια κανεις αλλαγες, βαζεις και φιλτρο ανθρακα (παρολο που θεωρειται προαιρετικο για το συγκεκριμενο φαρμακο πιστευω πρεπει να μπει για να φυγει ο χαλκος που περιεχει) και μετα ξαναβαζεις τα σαλιγκαρια
|
||||
|
||||
![]()
Τον ανθρακα να τον κρατησω για μια μερα μετα τη θεραπεια;
Ευχαριστω πολυ παιδια! ------------------------- Δυστυχως ετσι το πηρα δεν το προσεξα καν!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ZEIN : 23-01-13 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
platy | xristosss | Ζωοτόκα | 2 | 12-06-11 15:46 |
Γέννα Platy | Aquablue | Ζωοτόκα | 1 | 26-10-10 14:10 |
προβλημα με platy? | elefterios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-10-10 14:51 |
Platy...τι??? | filipp | Ζωοτόκα | 4 | 17-01-07 22:59 |