|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα πάρα πολύ στο ίντερνετ για το αν και κατά πόσο ιβρυδίζουν μεταξύ τους και δεν αναφέρεται πουθενά. Πέρα από αυτό όμως τα ικόλα που θα μπουν είναι μικρά. Υπάρχει δυνατότητα να μπουν και σε άλλο ενυδρείο που έχω με έτοιμη βιολογία (πολύ απλά το παρόν τρέχει με 2 φίλτρα μεγάλα). Έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί να τα χωρίσω κάποια στιγμή αν αρχίσουν γέννες, Λόγο πληθυσμού. Εγώ πάντως την Κυριακή πριμ βάλω το moliro θα έχω ετοιμάσει και το άλλο ενυδρείο για παν ενδεχόμενο. Αν πέσει στην αντίληψη μου ότι υπάρχουν τσακωμοί και καβγάδες, θα γίνει άμεση μεταφορά. Δεν είναι πρόθεσή μου να στρεσάρω τα ψάρια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |