|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα...το ίδιο έπαθα κι εγώ!!!επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε κι άλλο ενυδρείο για να προστατεύσουμε τα μικρά,κάναμε ένα αυτοσχέδιο χώρισμα!Μέτρα το εσωτερικό του ενυδρείου και με ένα πλαίσιο απο αλουμίνιο που δεν σκουριάζει,βάλε πλεγμα πλαστικό και πιάστω με δέστρες.Μετά τυλιξέ το με τούλι και να το ράψεις με μπετονιά,Έτσι γίνεται η ανακύκλωση του νερού κανονικά και έχεις διαχωρισμένο το ενυδρείο σου!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπράβο κι από μένα Αννα, για την πράξη σου ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ, πολλά παιδιά από το forum με έχουν βοηθήσει κι εμένα οπότε είναι χαρά μου να ανταποδίδω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νομιζω οτι καπου ***** | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-12 01:31 |
νομιζω πως ειναι Nudibranch (Nudis) | pngts | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 02-01-12 21:24 |
Νομιζω οτι τα καταφερα. | giannisfot | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 12-11-08 21:33 |
γεννα στο υπαρχον ενυδειο | exetlaios | Ζωοτόκα | 10 | 30-07-07 15:17 |
Νεος, νομιζω οτι εχω στησει λαθος, Help | Manos-L | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 12-01-07 19:46 |