|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα. Ισως να το παρεξηγησα οποτε ζηταω συγγνωμη. Δεν επιμενω ποτε σε κατι που δεν γνωριζω και φροντιζω να ακουω και μια γνωμη εμπειριας. Μακαρι τα συγκεκριμενα να μενουν καθαρα και πραγματι να το γουσταρουν και οχι να τους "μαθανε να το γουσταρουν".
|
|
||||
|
||||
![]()
καγκουρια στο φουλ.. περαστικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κανγκουρια?
Για μενα καγκουρια ειναι να εχεις εναν σκυλο εργασιας και η μονη εργασια που κανει να ειναι να γυριζει στις καφετεριες μαζι σου για καφε για να τον επιδηκνιεις στους αλλους!Κανγουρια ειναι ακομη να εχεις πχ ενα ροτβαιλερ να φυλαει ενα σπιτι ή ενα μπιγκλ να παχαινει στο σαλονι σου!ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ! Ειναι κανονικο αθλημα γινονται κανονικοι ελεγχοι στα σκυλια (για αναβολικα κλπ) και εποπτευεται απο παγκοσμια ομοσπονδια!Αναλογα το βαρος του σκυλου εχει και τις κατηγοριες τραβηγματος δεν βαζει ο καθενας οπου θελει το σκυλι του! Εχω δει τετοια διωργανωση στην Βουλγαρια το 2008 και επαθα πλακα και με την οργανωση αλλα και με τους συμμετεχοντες!
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι στιβ και κτηνιατρηκο ελενχο περνανε.και εδω στην ελλαδα αν και καινουργιο εχει κανει πολλοι καλες βασεις το αθλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι το θες το σκυλι...
αν ειναι ενα σκυλι που κατεβαινει σε αγωνας αν ειναι επιβητορας κτλ σιγουρα δεν θες ενα σκυλι αγυμναστο απροσεχτο τριχωμα κτλ ειναι θεμα και διαφημισεις στην μεση για λογους υγειας καλο ειναι να ασκειται το σκυλι οπως και ο ανθρωπος... το κολυμπι ειναι σουπερ ασκηση γιατι γυμναζεται ολο το σωμα στα βατη θελει σταδιακο ανεβασμα και μεχρι ενα σημειο και η διελκυστινδα ειναι πολυ καλη για τους μυς του λαιμου |
|
||||
|
||||
![]()
oh yes φιλε μου αρρωστε
|
|
||||
|
||||
![]()
με στεναχωρει που βλεπω ατομα να λενε τον κυναθλητισμο καγκουρια χωρις να ξερουν πως γινεται για ποιο λογο ποια ειναι τα ωφελη στο δεσιμο μεταξυ ιδιοκτητη και σκυλου σωματικα τι επιδραση εχει στην υγειατου κτλ κτλ...
και δεν μιλαω αποκλειστικα για weight pulling αλλα και για mondioring agility ηλαδη σε γενικα πλαισια κλτ κτλ... αν δεν ενδιαφερθεις να μαθεις πως γινεται το σωστο ποιοι ειναι οι φορεις καλητερα να μην γραφεις |
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φωτο ακομα του κουταβου θα δουμε;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ερχεται χτεσινοβραδινο βιντεο
![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 09-01-13 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι όμορφο πλασματάκι!!!! να μας που οι έμπειροι εκτροφείς για πόσα κιλά το βλέπουν στην ενηλικίωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουρίτσα μου γλυκιά όλο χαρούλα είναι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος ο cuervo.Να τον χαιρεσαι. Και στο τελος ενα πλανο του ενυδρειου, ψωνιοοοοοο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κουκλακι το μικρακι να το χαιρεσε και οσο ποιο πολυ το αγαπας τοσο ποιο πολυ θα σε αγαπαει και αυτο! Και για να μην νομιζετε οτι εχω κολλημα με τα καθαροαιμα αυτην την τσουπρα την ειχα βρει παραμονη Χριστουγεννων σε ενα κεντρο υγειας που με ειχαν παει η γονεις μου λογω πυρετου και ηταν μεσα σε ενα λουκι και εκλαιγε!Τωρα ειναι 14 χρονων και ακομη βαζει κατω 60 κιλα Dogo ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυχραιμια απο ολους!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πραγματικά θα θελα να πεις αν γίνεται για την ανάπτυξη του μικρού πως το βλέπεις |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι το νεο σου φιλαρακι!
Σκετη γλυκα! ![]() ![]() Θα με κανετε να ψαχνω για σκυλακο! Θελωωωωωωω!
|
||||
|
||||
![]()
στειλε πμ οποτε θες σκυλο να σε παω στον φιλοζωικο να δεις ταλεντα
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακι ειναι μου αρεσει πολλυ το χρωμα του τωρα για το μεγεθος νομιζω ειναι νωρις ακομα να πουμε.δεν υπαρχουν εκτροφεις εδω νομιζω,μονο ατομα με εμπειρια που ευχαρηστως μοιραζωμαστε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προχτες λεγατε για δαγκωματα δειτε τα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WmCHmgNtqHI http://www.youtube.com/watch?v=VGuYvC46M68
|
||||
|
||||
![]()
πολλυ ωραια βινεο στιβ στο πρωτο το μπαντογκ εχει τα ιδια αιματα με τον δικο μου.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σκυλαρος ειναι εκεινο στο πρωτο!Και αν ειδες για κεφαλι παει με την μια δεν σηκωνει χαζα!
|
||||
|
||||
![]()
εεεετσιι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαν δαγκωμα απο πιο σκυλι ειστε πιο πολυ ικανοποιημενοι?
ρατσα ζηταω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω σκυλαραααα. Εγω δεν ξερω απο δαγκωματα χαχα. Μονο του βερναρδου που ειχαμε ξερω απο μεγαλα αλλα και αυτο οχι πανω μου παλι καλα.
Μια που πιασαμε τα δαγκωματα εχω μια απορια, οταν παιζουμε το σκυλι αν το προκαλεσουμε για ποιο δυνατο παιχνιδι κανει αυτα τα ψευτογριλισματα και ψαχνει να δαγκωσει. Εχει πολυ γελιο το προκαλουμε καμια φορα αλλα μηπως δεν πρεπει; Μαρεσει πολυ που εχει μαθει το "οχι", με το που το λεω σταματαει να δαγκωνει οτιδηπωτε. Λιγο στο κουερβο (το ονομα του) εχουμε θεμα και στο που τα κανει αλλα θα το μαθει που θα παει. Του εφτιαξα και μια γωνια στο σαλονι περιφραγμενη με το custom σπιτακι του φαγητο και νερο, και την πανα για την αναγκη εξω σχετικα μακρια απτην περιοχη του. |
|
||||
|
||||
![]()
καυκασια και ροδεσιανα για μενα ειναι τοπ
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μπαντογκ γενικα ειναι δυνατα αλλα βαρια σκυλια
ροδεσιανο δεν εχω δει.. αλλα εχω στο μυαλο μου ως τοπ ![]() ενα δαγκωματακι απο μαλινουα η ντομπερμαν που σκανε στο μανικι σε κλασματα δευτερολεπτου και μου φαινεται πολυ αργο πχ ενα ροτβαιλερ η ενα μπαντογκ.. εγω γενικα εχω λατρεια με τα ντομπερμαν αλλα εχει εκφυλιστει πολυ ως ρατσα ------------------------- Παράθεση:
![]() ειναι πολυ μικρος ακομα για να μην δαγκωνει ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου που το βγαινει απο ενστικτο και του καλλιεργει το ενστικτο καλυτερο απο το να τον κοβεις οταν δαγκωνει ειναι να μην τον αφηνεις να σε δαγκωνει γενικα.. δωσε του παιχνιδια να δαγλωνει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 14-01-13 στις 09:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον απο απανω.αρρωστε νομιζα οτι ελεγες δυναμη δαγκωματος σαγονια δηλαδη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ανοιγουμε κανενα θεμα για συζητηση περι σκυλων μην χαλαμε και του κουραμπιε? την ειδα την σελιδα μιχαλη... ωραια σκυλια τα ντομπι αν και φαινονται οτι ειναι εργασιακα... βεβαια εργασιακο και μορφολογικα αριστο παιζει να μην εχει κανεις στον κοσμο... ισως ο pezzano χαχαχαχα τωρα για το δαγκωμα που λεγαμε και για τα ανισσοροπα μαλινουα σε αυτο οφειλεται ο ανθρωπος και η επιλεκτικη αναπαραγωγη μαλινουα που ηθελε να ειναι junkiα τα σκυλια με την εργασια και ακαταλληλα για οτιδηποτε αλλο.. βεβαια εχω δει και μαλινουα παιδιου απο το φορουμ μας το οποιο ειναι πολυ καλα εκπαιδευμενο και ισσοροπημενος απο οσο προλαβα να κρινω με τα δικα μ στανταρ χαρακτηρας... π.χ εγω θα θελα ενα ντομπερμαν εργασιακο οχι σε δαγκωματα απαραιτητα με καλη μορφολογια και πολυ καλα κοινωνικοποιμενο... ενα σκυλι για να εκπαιδευτη σε δαγκωματα και φυλαξη χωρου αν δεν γινει απο σωστο εκπαιδευτη μπορει να γινει ακαταλληλο ακομα και για πετ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |