|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
είχα υγρά τεσς αμμωνίας Ν4 της sera, όπου αναφέρει οτι το Ν3 το υπολογίζουμε βάσει του ΡΗ μας.
τώρα κι αυτό είναι πρόβλημα αν έχω 7 ή 7,5. το Ν4 μου βγήκε σ ένα χρώμα ανάμεσα στο 0 και το 0,5 (πάντως όχι και 0 που θά πρεπε μετά 4 χρόνια λειτουργίας έτσι δεν είναι?) με το ΡΗ 7 και με ΝΟ4 0,5 (το πολύ περισσότερο) έχω ΝΟ3 0,003 με το ΡΗ 7,5 έχω ΝΟ3 0,009 καταλήγουμε οτι πρέπει να κάνω και ενδιάμεσες αλλαγές προς το παρόν μέχρι να αποκατασταθεί? ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται συγνωμη
![]() Η αμμωνια που εχει δεν ειναι τοξικη (αν και επρεπε να ειναι μηδενικη), αλλα χωρις αξιοπιστες μετρησεις, δεν μπορεις να πεις και τιποτα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS: Ξέχασα το αντιχλώριο :-( | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 72 | 12-01-11 19:15 |
Αντιχλώριο | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 12-02-10 17:00 |
Αντιχλώριο | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-07-07 23:45 |
αντιχλώριο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-07-06 00:25 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |