|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσςι πολύ!Φίλε μου το φύτο που έχεις βάλει σα γρασίδι μπροστά πιο είναι?(4η φωτο)
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να το χαιρεσαι!πολυ καλη προσπαθεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ετσι νομιζα και εγω μεχρι που ειδα το δικο σου με τα macropodus και παρα τριχα να ξεστησω. νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει και εχω δει πολλα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 11-01-13 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ ειναι , μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο,μπραβο σου καλη προσπαθεια!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κατι θεματακια και θα ηθελα τα φωτα σας
![]() 1) το πρωι μετραω ph6.3 και το βραδυ με σβηστα φωτα και χωρις να διακοπτω το co2 6.7 ![]() ![]() ![]() 2)επειδη σκεφτομαι να φτιαξω ενα μονοπατακι απο λευκη αμμο εχει χρησιμοποιειση κανεις την συγκεκριμενη τεχνικη http://www.youtube.com/watch?v=d-XB0bwtZh8 και με τι αποτελεσματα;; 3)επειδη το ph και τις σκληροτητες τις ειχα ριξει με τυρφη και ως εκ τουτου δεν ισχυει ο πινακας ph kh το drop checker θα δινει σωστα αποτελεσματα;
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ομορφο μαρεσει
![]() ------------------------- αλλα μηπως θελει λιγο πιο πολυ φως ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefs : 19-01-13 στις 13:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |