Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 16-03-05, 00:25
scissorhands Ο χρήστης scissorhands δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην scissorhands Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην scissorhands
Προεπιλογή ...

λοιπον...
καταρχην Jpatou δεν ηθελα να παρεξηγηθει κανεις....επιπλεοναυτο με την παροιμια ηταν εντελως πλακα!!Ελεος ρε παιδια με το παραμικρο ο καθενας παει να την βγει στο αλλον...ενταξει ειμαι καινουργιος και εχω κανει πολλα Post στο καιρο που ειμαι μεσα και μπλα μπλα μπλα......αλλα τι να κανουμε δεν θα μιλαμε κιολας?οσον αφορα το post της μαριελ το παιρνω πισω γιατι το εγραψα καπω γρηγορα και ειναι λαθος μου!δεν θυμαμαι που το ειδα αλλα καποιος ειχε στειλει μια αιτηση και αργησανε να απαντησουνε και μολις εκανε topic εγινε κατευθειαν!Τελος παντων το μηνυμα το εστειλα μηπως και ξεχασατε την αιτηση επειδη δεν ηξερα οτι παιρνει τοσο καιρο!τωρα εσυ αν θελεις να παρεξηγηθεις δικαιωμα σου.....

##Σημειωση¨: δεν αναφερομουνα στην μαριελ και δεν την ξερω την κοπελα...η παροιμια ειναι γενικα για ολο το γυναικειο φιλο αγαπητε toli και δεν την βλεπω και τοσο μα τοσο απαραδεκτη,,,ισα ισα...

Συγνωμη απο πλευρας μου για οποιον παρεξηγηθηκε η σε οποιον τελος παντων αυτο το θεμα φανταζει μη-ευγενικο

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές