Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-01-13, 14:57
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gkontos Εμφάνιση μηνυμάτων
η παγίδα έπιασε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα CAE ... μου σκότωσαν ακόμα 2 ψαράκια σήμερα και έχω φτάσει στα όρια μου, θα φύγουν ή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο !!!
Ρε φιλε δε σε πποιανω,
τα ψαρακια κανουν αυτο το οποιο ειναι γεννημενα να κανουν, αυτα φταινε που τα εχωσες εκει μεσα λογο υποχονδρισμου και παθολογικης αλγοφοβιας?:confused :

Παράθεση:
οκ φίλε μου θα προσπαθήσω να βγάλω και τα πλέκο αν και μου αρέσουν υπερβολικά !!
και τα γκουραμια, ειναι κριμα να μενουν σε χαλια περιβαλλον...
Παράθεση:

αλλά πες ρε φίλε σαν πιο έμπειρος !! πως θα αντιμετωπίσω την άλγη στα τζάμια χωρίς κάποιο αλγοφάγο ψάρι ??
Κατ αρχας ΕΧΕΙΣ αλγες και μαλιστα τοσο προχωρημενες ωστε να πρεπει να αντιμετωπιστουν?
Αν ναι, η καθε αλγη αντιμετωπιζεται αναλογα με το ειδος της (αλλη με αλλαγες να πεσουν τα νιτρικα και τα φωσφορικα, αλλες με συσκοτηση, αλλες με καλυτερες συνθηκες φωβτισμου αλλες με χειροτερες αλλες με co2 αλλες με οξυζενε και συριγγα, αλλες απλα με το χερι κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ)
επισεις οι περισσοτερες φευγουν απλα μονες τους και καποιες ειναι και πολυ ομορφες κατα πολλους (πχ πρασσινη green spot)
Προληπτικα αν θες να μην εχεις μεγαλες εξαρσεις αλγων κρατα απλα σωστες συνθηκες (παντα ομως με γνομωνα τι θελουν τα ψαρια σου κι οχι το τι δε θελουν οι αλγες) και βαλε πολλα φυτα και κανενα σαλιγκαρακι μεσα, τι αλλο?

Παράθεση:
τα corydoras κάνουν για την άλγη ??? και συμβαδίζουν με γκάπις και ξιφοφόρους ???
αφηστε τα ησυχα τα κορρυ, αρκετα εχουν τραβηξει κι αυτα με τις ασχετοσυνες του καθε ενος που νομιζει πως υπαρχουν ψαρια καθαριστριες...

Παράθεση:
τα σάλιγκάρια δεν τα θέλω γιατι θα με γεμίσουν αυγά παντου
τα χεις δει ποτε? (η απλα τα φανταζεσαι η τα εχεις ακουσει οπως τις περιβοητες αλγες?)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gkontos Εμφάνιση μηνυμάτων
την άλγη στα τζάμια

για την green spot στα τζαμια γινονται ολα αυτα???

χερακια δεν εχεις? ξυραφακια και τηλεκαρτες σταματησαν να πουλανε?
(η συγκεκριμενη αλγη ειναι πανεμορφη και ειναι και ενδειξη καλων συνθηκων, στο μπροστινο τζαμι μονο την καθαριζουμε με ενα ξυραφακι η τηλεκαρτα η μαγνητακι κτλ)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 06-01-13 στις 14:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές