![]() |
#1 |
Αυτόματος Φωτισμός
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλά Χριστούγεννα παιδιά !!
κάποιες ερωτήσεις που έχω !! 1. τα ενυδρεία μου είναι σε σκιερά μέρη που ελάχιστα τα βλέπει ο ήλιος !!! πόσες ώρες πρέπει να έχω τον φωτισμό του ενυδρείου αναμμένο για να είναι υγιεί φυτά και ψάρια ??? 2. Πιο σημαντική ερώτηση υπάρχει τρόπος με κάποια συσκευή (όπως το αυτο φειτερ ένα πράγμα) που να μου ανάβει και να μου σβήνει αυτόματα τον φωτισμό ?? π.χ. κάθε μέρα να μου ανάβει το φώς η ώρα 4 και να μου το κλείνει η ώρα 12 !!!! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2760
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε σε έναν χρονοδιακόπτη το καλώδιο της λάμπας
http://www.bestprice.gr/cat/3494/time-switches και ρύθμισε τον να ανάβει 7-8 ώρες τη μέρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=gkontos;721621]Καλά Χριστούγεννα παιδιά !!
κάποιες ερωτήσεις που έχω !! 1. τα ενυδρεία μου είναι σε σκιερά μέρη που ελάχιστα τα βλέπει ο ήλιος !!! πόσες ώρες πρέπει να έχω τον φωτισμό του ενυδρείου αναμμένο για να είναι υγιεί φυτά και ψάρια ??? 2. Πιο σημαντική ερώτηση υπάρχει τρόπος με κάποια συσκευή (όπως το αυτο φειτερ ένα πράγμα) που να μου ανάβει και να μου σβήνει αυτόματα τον φωτισμό ?? π.χ. κάθε μέρα να μου ανάβει το φώς η ώρα 4 και να μου το κλείνει η ώρα 12 !! 1)Οχτω ωρες. 2)Αγορασε ενα χρονοδιακοπτη.
|
||||
|
||||
![]()
ωραία άντε και τον πήρα τον χρονοδιακόπτη !!
ελα μου ντέ που είναι όλα (φίλτρο, θερμάστρα, αεραντλία, κτλ) σε ένα καλώδιο !!! άρα καμία ιδέα ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κόψεις το καλώδιο του φωτιστικού και θα το βάλεις σε ξεχωριστό φις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
καλύτερα θα φωνάξω κάποιον που ξέρει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται και τα τρία να ειναι στην ίδια πρίζα?....φιασκο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λογικα καποιος πρεπει να εκανε πατεντα για να σωσει κενες θεσεις στο πολυμπριζο ελπιζω να μην νομιζει οτι θα σωσει και ρευμα
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστότατος ο παίκτης :ρ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός | alex siak 1986 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-11-12 17:02 |
Φωτισμός | latinos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-03-11 17:25 |
Ο φωτισμός του φτωχού. | kalaxan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-02-10 21:46 |
φωτισμός | j.p. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 29-12-09 16:32 |
Rio 125 και φωτισμός! | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-10-08 15:24 |