|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω τη γνωμη σας σε μια συμπεριφορα που ειδα σημερα. Στη μεση εχω μια μοπανι αναποδογυρισμενη, κανει σπηλια απο κατω, και με το ρευμα εχουν παει δυο καταπα και εχουν κατσει κεντρο. Στις 12 ανοιγει η πρωτη λαμπα κατα τις 2μιση μουρθε να ταισω τους καρδιναλιους, φαγανε κανονικα και μετα οσο τα παρατηρουσα, πηγαιναν καμια 15αρια για πρωτη φορα κατω απτην μοπανι στη σπηλια σαν να ψαχνουν να φανε κιαλλο. Ωραιο θεμα σουλατσαριζαν κατω απτα φυλλα αλλα δεν τοχουν ξανακανει. Επισης ο ενας ανσιστρους ειναι μεγαλος και αρσενικος, και ειδα οτι και ο δευτερος εβγαλε δυο μικρα κερατα. Μεταξυ τους ειδα οτι πεφτει πολυ κυνηγητο και ο τριτος (μαλλον το θηλυκο, και πριν τα παρω ειχε γεννησει) ειναι κρυμενος. Παιζει να γεννησαν τα ανσιστρους και οι καρδιναλ να τα τρωνε; Η κατι αλλο;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |