|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να την γλιτωσεις εαν βρεις ενυδρειακη λαβιδα(αυτες οι λαβιδες τερατα που εχουν οι γιατροι)
θα σε προμηθευω εγω χλωρασια, εχο μπολικη ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.aquatic-nature.be/pince.html
|
|||
|
|||
![]()
Οι λάμπες εκπέμπουν κάποια θερμότητα , αυτή η θερμότητα κάνει το νερό στην επιφάνεια του ενυδρείου να εξατμίζετε με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να ''φουσκώσουν'' τα ξύλα απο πάνω (για τα led δεν εχω ιδεα αν βγάζουν θερμότητα ) και εκτός απο αυτο θα χρειαζετε να συμπληρώνεις κάποια ποσότητα νερού αν μερικές μέρες.
Ζελατίνα κουζίνας εχω δοκιμάσει (απο πανω την βάζεις και αφήνεις καποια κομάτια ανοιχτα για αερα ) αλλα δεν με βόλεψε και την έβγαλα γιατί εχει ελαστικότητα και δεν κάθετε όπως θέλω (και οι σταγόνες του νερού που εξατμίζετε το επιδεινώνουν αυτό), εξέχει από το πλάι και φαίνεται κάπως άσχημο........ Η σειρά είναι 1: ενυδρείο ,2: ζελατινα ή γυαλί ή πλεξυγκλας 3: φωτιστικό led ή τ-5 λάμπες ΥΓ.Μιλάω πάντα για περίπτωση που θα το κάνεις χωρίς καπάκι όπως το δικό μου . |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα,ευχαριστω!
ελπιζω να βρω φωτισμο που να μην βγαζει πολλη θερμοτητα (ισως οι λεντ δεν βγαζουν και δεν νομιζω οτι και τα φυτα που θα βαλω θα θελουν τοσο εντονο φως,γιατι φοβαμαι και την εξατμιση,θα ειναι ηδη χαμηλο το υψος και δεν θελω να εχω αγχος αν χρειαστει να λειψω καποιες μερες) και θα δω τι θα κανω γιατι δεν θα βαλω καπακι... ισως φτιαξω ενα περιποιημενο τελαρο με καρεδακια(πως ειναι οι περκολες εαν καταλαβες) και στερεωσω εκει την ζελατινα καλα και μεινει μια σειρουλα δεξια και μια αριστερα χωρις ζελατινα. (εχω χασει τον υπνο μου και την οραση μου απο το πολυ διαβασμα τοσους μηνες,αλλα ελπιζω να φτιαξω κατι της προκοπης τελικα). τα ανεμιστηρακια,που μπορω να τα στηριξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα γίνει !!! έχεις και τα έμπειρα παιδιά απο το φορουμ που θα σε βοηθήσουν σίγουρα σε ολα
Αν πας σε κατι τετοιο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=3100 απλα το στηρίζεις πανεύκολα στο τζαμι. |
|
||||
|
||||
![]()
για λεντοταινιες που εβλεπα πριν ενα δυο χρονια εχαναν την αποδοση τους πολυ συντομα να το ψαξεις καλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωωωω! πολυ βολικο αυτο..δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο,νομιζα οτι κανουμε την κατασκευη με ανεμιστηρακια για τους υπολογιστες!ειναι πιο ακριβο βεβαια,αλλα δεν ειμαι για πολλες ταλαιπωριες ![]() για τις λεντ,ναι θα το κοιταξω,αλλα εαν δεν δημιουργουν πολλη θερμοτητα,με βολευουν κι ας τις αλλαζω συχνοτερα... |
|
||||
|
||||
![]()
η ζελατινα μπορει να αντικαταστησει επαξια το καπακι η μερος του και με πολυ καλυτερα αποτελεσματα.
Εχει και τα σπαστικα της βεβαια
|
||||
|
||||
![]()
και το ανεμιστηρακι,οταν βαλω ζελατινα,που θα το βαλω νικο?(μην το πεις!)
![]() μια σειρα η δυο θα αφησω χωρις ζελατινα,φτανει να ψυχραινει το νερο,αν χτυπαει μονο απο εκει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για νεο ενυδρειο! | carmello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 27-11-12 16:55 |
Μακροστενο Ενυδρειο-Εξοπλισμος και αποριες | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-11-12 15:31 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ | lionor | Χρυσόψαρα | 85 | 08-09-12 12:10 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |