|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ειναι...
![]() Παντως αξιζει να την απομονωσεις την κυρια της φωτογραφιας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει να βρω αλλα μαλλον παει για ΣΚ. Το θεμα ειναι οτι τα εχει ηδη 10 μερες στο στομα και οπου να ναι τα βγαζει. Θα τα προσεχει βεβαια και μετα για λιγες μερες αλλα.... Ισως προλαβω. Παράθεση:
![]() Λες να κολλησουμε ενα στα γρηγορα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μες στο μυαλο μου εισαι???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα βρεθηκε μια 60αρα γεννηστρα και αυριο θα στηθει.
Ευχαριστω Αντρικο που μου τη δωρισες,χαρισες,χορηγησες. ![]() Το στομα της θηλυκιας ειναι καταμαυρο που σημαινει οτι τα μικρα εχουν καταναλωσει το μεγαλυτερο μερος του λεκιθικου σακου. Ελπιζω να μην τα βγαλει μεχρι αυριο το βραδυ. Επεται συνεχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια..ευχομαι να μεγαλώσεις την πλειοψηφία !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τασο.
Μακαρι να τα μεγαλωσω ολα. ![]() Η γεννηστρα στηθηκε και πριν λιγο εβαλα τη θηλυκια μεσα. Ευτυχως την επιασα σχετικα ευκολα,με τη 2η προσπαθεια. Μολις πηγα να την αφησω στη γεννηστρα,εφτυσε 2 μικρα,τα οποια δεν τα ξανα πηρε στο στομα της. Τα μικρα εχουν ακομα ενα πολυ μικρο μερος απο το λεκιθικο τους σακο. Τα υπολοιπα τα εχει ακομα στο στομα. Αυριο θα προσθεσω κανενα ξυλο να κρυβονται...και βλεπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα δεν μπορω να βρω τα 2 μικρα.
Δεν ξερω αν τα ρουφηξε η μανα ή το φιλτρο. Το ενυδρειο ειναι aquatlantis 60x30x35 περιπου. Εχει το κλασσικο φιλτροκουτι και η ροη του φιλτρου ειναι 300 λιτρα την ωρα. Για να αποφυγω να ρουφηξει κανενα μικρο,εχω μπουκωσει με μπλε σφουγγαρι το 1ο θαλαμο που περνει κανονικα τον θερμοστατη,αλλα δεν ξερω ποσο αποτελεσματικο ειναι,μιας και ειναι εσωτερικα των σχισμων που εισερχεται το νερο. Εχει στησει κανεις γεννηστρα με φιλτροκουτι? Υπαρχει περιπτωση ετσι που το εχω στησει να ρουφηξει τα μικρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να ρουφήξει μικρά!
Όσονα αφορα τα μικρά, μπορεί να ψόφησαν ή να μην μπορείς εσύ να τα δεις επειδή είναι πολύ μικρά. Πάντως να τα ξαναπάρει στο στόμα εφόσον τα έφτυσε είναι σχεδόν αδύνατο. |
|
||||
|
||||
![]()
Η γεννηστρα ειναι αδεια.Σκετα τζαμια με μονο μια ανουμπια μεσα,χωρις φυσικα υποστρωμα.
Χτες αρκετη ωρα αφου την εβαλα μεσα και εφυσε 2,μαλλον απο το στρες της μετακινησης στη γεννηστρα,τα εβλεπα και τα 2. Το θεμα ειναι οτι τα nicholsi αφου τα φτυσουν-βγαλουν,για λιγες μερες τα προστατευουν,δηλαδη τα βγαζουν και τα ξαναρουφουν αν νιωσουν οτι κινδυνευουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε κανενα νεο?
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα εχουν βγει και ειναι περιπου 20.
Τις πρωτες μερες καθονταν στον πατο αλλα τωρα εχουν αρχισει να "ξεψαρωνουν" και κολυμπουν ολο και πιο ψηλα. ![]() Η μητερα φανερα αδυνατισμενη ταιστηκε αρκετα για 2-3 μερες και επειτα επεστρεψε στο κυριως ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχτα μια φωτό να τα δούμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτο ειναι τις 2-3 πρωτες μερες που τα απελευθερωσε η θηλυκια.
Πλεον δεν καθονται ολα μαζι αλλα διασκορπιζονται σε ολο το ενυδρειο. Οι κοιλιες παντα γεματες φυσικα... ![]() ![]() Εδω στις ριζες μιας πελωωωωωωριας ανουμπιας... ![]() ![]() ![]() ![]() Και η θηλυκια φανερα αδυνατισμενη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!
Εβαλες αρτεμια?
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι...
Αν συνεχισεις ετσι σε κανα τριμηνο θα εχεις ισα με 1000 ψαρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις σημερα βρηκα απο τον Νικο μια ποσοτητα που θα μου φτασει για μερικες μερες,αλλα περιμενω να μου φερουν αρκετη προς το τελος της εβδομαδας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά μεγαλώματα!
|
||||
|
||||
![]()
Κοπελια ξεκινα απο τωρα αγγελιες για να τα διοχετεύσεις...
Δεν εκανα πλακα οταν ελεγα για 1000 ψαρια σε λιγο καιρο. Εκτος κι αν απλα τα αφηνεις στο κεντρικο ενυδρειο κι οτι κατσει!
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε θα ερθεις να τους δωσεις ονοματα?
![]() Παράθεση:
![]() Λεω να μεγαλωσω μερικες γεννες τωρα στην αρχη και μετα βλεπουμε. Αν βαλω εκ νεου μπουκωμενη θηλυκια μεσα στην γεννηστρα λες να εχω προβλημα με την πρωτη γεννα που μεγαλωνει ηδη μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ειναι τελεια! τρελες φατσες!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερά! Να σου ζήσουν!
Ισως ναι ίσως όχι. Ανάλογα την θηλυκιά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απλα αξιολατρευτα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μωρα ειναι απιθανα,πολυ γλυκες φατσουλες!
φτου,σκορδα τους! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις εβαλα ακομα μια μπουκωμενη θηλυκια μεσα στην γεννηστρα.
Ελπιζω να τα παει καλα με την προηγουμενη γεννα,η οποια σχεδον σιγουρα δεν ηταν δικη της. Ενα βιντεακι απο ταισμα αρτεμιας 8 ημερες αφου τα απελευθερωσε η μητερα τους.Τωρα κοντευουν το μηνα. |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις τα εχουμε πει beat-ακο...ειμαι ηδη υποψήφιος θειος να ξερεις
![]() ------------------------- να σου ζήσουν!! στησε αλλο 1 τωρα χαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 30-12-12 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το ειδα Τασο.
Μολις μεγαλωσουν λιγο ακομα θα τα ξεναπουμε. ![]() Απο την δευτερη γεννα εμεινε μονο ενα ψαρακι. Μαλλον τα κηνυγουσαν τα μεγαλυτερα αδερφια τους,γιατι τα εβρισκα συνεχεια μεσα στο φιλτροκουτι,κατι που δεν γινοταν με την 1η γεννα. Υπαρχει ηδη μια μπουκωμενη που ομως θα την αφησω στο κυριως για να δω αν θα γλιτωσει κανενα. Βλεπουμε.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα ειναι 1,5 μηνων και εχουν φτασει τον 1,5+ ποντο.
Εδω σε ενα συννεφο απο microworms. ![]() ![]() μμμμμ...πολλη ζεστη εχει σημερα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα πανε...
Μπραβο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |