|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να κολησω plexi με γυαλι εχω δοκιμασει με σιλικονη αλλα δυστυχως δεν ειχα το αποτελεσμα που επιθυμω
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θέλεις να φτιάξεις?
Είναι 2 υλικά που κολλάνε με διαφορετικό τρόπο. Και Καλώς ήρθες! |
|
|||
|
|||
![]()
στο διαχωριστικο γυαλι μεταξυ φιλτρων και κεντρικου ενυδρειου -στο χωρο που βρισκονται τα ψαρια μου- θελω να βαλω Plexi για να μην βλεπω πισω κεραμικα αντλιες κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις φίλτρο πλάτης μάλλον.
Εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56583 θα δες ένα ενυδρειάκι μου, που έχει πλέξι πίσω για να κρύβει τον χώρο του φίλτρου. Δεν στηρίζεται πουθενά παρά μόνο απο το ακροφύσιο της σωλήνας εξαγωγής του φίλτρου, την άμμο του βυθού και τα σχαράκια που έχω στην είσοδο και είναι κουμπωτά. Επειδή δεν νομίζω να μπορείς να κολλήσεις πλέξι με γυαλί, μια λύση (που τώρα σκέφτηκα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ,
|
|
||||
|
||||
![]()
το πλεξυγκλας κολιεται με χλωροφορμιο δεν πιανει η σιλικονη πανω του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
plexi με plexi λεανδρε οχι με τζαμι δεν πιανει φιλε. |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα προσπαθησει κι εγω να κανω κατι τετοιο με σιλικονη και δεν κολλουσε το πλεξι σωστα. Καποιος μου ειχε πει οτι επρεπε να το τριψω με λιγο γυαλοχαρτο αλλα δε δοκιμασα αφου τελικα ειχα βαλει τζαμι, αλλα ισως να ισχυει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...tbc2ar1cjc9l84 κατι τετοιο π.χ. ------------------------- Παράθεση:
http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...8anlpejkva8bd6 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grgargy : 09-12-12 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπα το αντιθετο.απλα το ειπα για να μην παιδευεται αδικα.....
παντως ειναι ευκολο να το στηριξει.κοβοντας την τρυπα της αντλιας και απο το κατω μερος να το χωνεψει στο βυθο. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω κολλησει με σιλικονη πλεχι με γυαλι και μου κολλησε μια χαρα, χρησιμοποιησα το πλεχι για κοντρα απλα πρεπει να το πιεσεις καλα πανω στο γυαλι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
plexiglass σε γυαλι | παναθας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-02-09 07:47 |
πλεξιγκλας με γυαλι? | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-04-08 14:42 |
sos προβλημα με γυαλι | Christos k | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-11-06 19:33 |