|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
το μεγαλο ειναι τα 20 λιτρα? ... δε θα συνεχισω τα σχολια, ειναι περιττο αλλωστε. Ο συγκεκριμενος μονομαχος την εχασε τη μαχη και εσυ κερδισες... Ισως τα σχολια να τα εξελαβες ως ειρωνικα αλλα δεν ηταν καθολου, αλλα δε μπορω να κρυψω την αγανακτηση μου ευκολα οταν διαβαζω τετοια πραγματα. Κατανοω πως ως αρχαριος εχεις δικαιωμα σε λαθη, οποτε δε σου επιτειθομαι, αλλα φροντισε να μην επαναληφθουν. Ακυρωσε την αγορα του "τεραστιου" 20λιτρου, και αν σε ενδιαφερει οντως το χομπυ κατσε και διαβασε πρωτα ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ειδικα τα θεματα στην κατηγορια των αρχαριων), δες το προφιλ του ψαριου που θες να υιοθετησεις http://www.seriouslyfish.com/species/betta-splendens/ και μετα ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ προσπαθησε να στησεις ενα σωστο ενυδρειο. Το συγκεκριμενο ψαρακι εχει απειροελαχιστες πιθανοτητες να σωθει και φυσικα οχι στα χερια σου. Ακομα κι αν σωθει βεβαια μετα απο ολα αυτα τα πανδεινα δε θα εχει μια φυσιολογικη ζωη. Αν οντως σε ενδιαφερει να το σωσεις προσπαθησε να βρεις αμεσα καποιον που να μπορει να το περιποιηθει σωστα. Προσωπικα εχω αδεια καραντινα, (30 λιτρα... αυτο δε θεωρειται κανονικο ενυδρειο αλλα καραντινα, πληροφοριακα) αλλα δυστυχως τον τελευταιο καιρο δεν εχω τον απαιτουμενο χρονο αλλα αν δε βρεις καποιον στειλε ενα πμ. Το να σου ελεγα να τον βαλεις σε ενα κουβα η κατι τετοιο δε διορθωνει ολα τα υπολοιπα οποτε θα ηταν ελαχιστη η βελτιωση συνθηκων, χωρια που στανταρ θα τον σκοτωσεις απο θερμικο σοκ αφου δεν πολυασχολεισαι με τη θερμοκρασια
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος help! | dryhammer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 13-04-11 09:57 |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Μονομάχοι...???? | Alefas The Great | Bettas | 4 | 16-07-10 11:52 |
Black Moor (Carassius auratus) πολύ νωχελικός | Theko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-01-06 14:29 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |