|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε dimost, αρχικα ειχα φωτισμο 8 ωρες. Επειδη εχω μονο μια λαμπα (60 ποντους περιπου), μου ειπαν να τον αυξησω στις 14. Το αφησα στις 11 ομως επειδη τα φυτα τα βλεπω οκ. Το καπακι του ενυδρειου το εχω φτιαξει με λαμαρινα ινοξ και αν και με μια λαμπα το ενυδρειο φωτιζεται πολυ μπορω να πω αλλα και ομοιομορφα. Το φιλτρο ειναι το biopower 160. Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Ο χρονος ομως πιστευω πως θα δειξει. Αααα και μια παρενθεση... Οοολο το πακετο (ενυδρειο, βαση σιδερενια κτλ), κατασκευασμενο με πολυ μερακι by ulisse...!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 240 λίτρα φυτεμένο | Stathis31 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 53 | 21-03-13 17:23 |
Παρουσίαση 72 λίτρα φυτεμένο | georgis4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-11-10 12:13 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Παρουσίαση 250 λίτρα full planted | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 25-03-09 11:44 |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |